Mostohája miatt zokogott az esküvőn ez a kisfiú - videó

esküvő mostoha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zokogásban tört ki ez a kisfiú, amikor mostohája megható fogadalmat tett az esküvőn arról, hogyan fogja gondját viselni.

"Bár nem én adtam neked az élet ajándékát, de az élet nekem adott egy olyan különleges ajándékot, mint te. Te bátor, csodálatos és okos fiú"- ezeket mondta négyéves mostohafiának ez a menyasszony, amikor kimondta az igent tengerészgyalogos vőlegényének.

A kisfiú hatalmas sírásban tört ki, hol édesapját, hol annak új feleségét ölelgette. Az asszony fogadalma annyira meghatóra sikerült, hogy még a ceremóniát levezető ember is sírni kezdett.

Az X-Faktor versenyzőjének mostohahúga szült gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20161028-az-x-faktor-versenyzojenek-berki-jozsefnek-mostohahuga-szult-gyereket.htmlA szerelem néha a legváratlanabb helyeken bukkan fel, és akkor is utat tör magának, ha kicsit abszurd a helyzet. Így történt ez Berki Józseffel is, aki mostohahúgában találta meg élete párját, már gyermekük is született. Sajnos azonban a történetük nem ért boldog véget. CsaládOrigo"A mostohaapám csiklandozott és próbálta az ujját belém dugni" http://www.life.hu/csalad/20151126-csaladon-beluli-eroszak-tortenete-egy-kislanyt-az-anyja-es-mostohaapja-molesztalta.htmlNem tudom, hogyan kell egy ilyen vallomást elkezdeni, de mindig előtör egy érzés, hogy muszáj kiadnom magamból. Szexuálisan zaklattak kislánykoromban. Talán 10-11 éves koromban kezdődött, nem emlékszem már én sem pontosan, tarthatott 12-13 éves koromig. Sok dolog összemosódik ezzel kapcsolatban, de vannak „élmények”, amik örökre be vannak vésődve az emlékezetembe, ezeket fogom leírni. Család--Amber Heard szerint mostohaanyának lenni hatalmas ajándékhttp://www.life.hu/csalad/20151113-amber-heard-johnny-depp-felesege-imad-mostohaanya-lenni.htmlJohnny Depp feleségét dögös szerkóban fotózta brit Marie Calire, majd interjút is készítettek vele, amelyben meglepő dolgokat mondott. Család--Megszült a 11 éves kislány, akit mostohaapja teherbe ejtetthttp://www.life.hu/csalad/20150814-megszult-a-11-eves-paraguayi-kislany-mainumby-akit-mostohaapja-teherbe-ejtett.htmlCsászármetszéssel hozta világra gyermekét az a paraguayi kislány, akinek az egészségügyi minisztérium nem engedte elvetetni magzatát.CsaládThinkstockRihanna hasonmása lett Beyoncé újdonsült mostohatestvérehttp://www.life.hu/csalad/20150415-bianca-lawson-szineszno-lett-beyonce-es-solange-knwoles-uj-mostohatestvere.htmlTina Knowles és Richard Lawson házasságával újabb tehetség érkezett a világhírű énekesnő családjába. Ismerd meg Bianca Lawsont!Család--Az utcán tengődik Barbra Streisand mostohafiahttp://www.life.hu/csalad/20141013-barbra-streisand-mostohafia-jess-brolin-az-utcara-kerult-es-hajlektalan-lett.htmlA szemétben turkál és Kalifornia utcáin alszik a világhírű színésznő férjének fia, Jess Brolin.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.