Pataki Zita őszintén beszél arról, miért nem lehet gyermeke

anya Pataki Zita gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita évekig tájékoztatott bennünket a várható időjárásról, most pedig a rádióban hallhatjuk őt nap mint nap, magánéletéről azonban keveset tudunk, eddig nem is nagyon beszélt róla. Most viszont őszintén nyilatkozott arról, hogy miért nem született gyermeke. 

Pataki Zita sikeres tévés és rádiós, a férjével pedig rendkívül jó a kapcsolatuk, de egyvalami hiányzik az életükből: a gyerek. Pedig a tévés már nagyon szeretne édesanya lenni, de eddig nem vált valóra az álma, és azt is tudja, hogy miért.

Pataki Zita tzgja, miért nem született gyermeke Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Természetesen én is tisztában vagyok az okokkal, és nem is kezelem titokként,

"35 év felett a nők végiggondolják a lehetséges megoldásokat, ha nem érkezik a baba, a lombikprogramtól az örökbefogadásig"

Pataki Zita megmutatta otthonát: gyönyörű helyen él az időjós!

Pataki Zita, az RTL Klub időjósa megmutatta, milyen csodás otthonban élnek férjével. Még nincs minden kész, de így is látszik, hogy gyönyörű lesz. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.