Polyák Lilla és Gömöri András Máté kapcsolata meseszerű

szerelem Polyák Lilla Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla és Gömöri András Máté kapcsolata napról napra egyre szorosabb: a híres színésznő gyermekei is elfogadták a férfi nevelőapjuknak. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Polyák Lilla, a Budapesti Operettszínház próbáin egyik kollégájába, a nála tizenhat évvel fiatalabb, 23 éves Gömöri András Mátéba szeretett bele. A románc tavaly márciusban kezdődött, és a szerelmesek kapcsolata azóta csak egyre szorosabb és belsőségesebb.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté nagyon imádják egymást Forrás: Facebook/Polyák Lilla

Olyannyira, hogy a párja idén tavasszal már el is jegyezte a csinos színésznőt, aki fotót is posztolt a csillogó gyűrűjéről. A sztáranyuka nemrég arról is mesélt, hogy a gyerekei és Máté között nagyon jó kapcsolat alakult ki, de az is szerencse, hogy egykori férjét, Zsoltot ez nem zavarja.

"Zsolttal régóta sikerült működőképes kapcsolatot kialakítanunk. Nem hiszek abban, hogy érdemes gyűlölködni, főleg, ha egy párnak közös gyermekei vannak. Máté másfél éve az életünk része, és nyugodtan mondhatom, ő a gyerekek nevelőapja. Szerencsére nagyon jól megérteti magát a srácokkal, de azért szigorú is. A fiúk pedig szeretik és tisztelik" - írta meg a Best Magazin.

Képzeletbeli levél a dohányos apósomnakhttp://www.life.hu/csalad/20170727-kepzeletbeli-level-a-dohanyos-aposomhoz-cigaretta.htmlHálás vagyok neked, amiért ilyen csodálatos embert neveltél. A férjem nem lenne nélküled olyan odaadó apa és társ, mint amilyen most. Tudom, hogy az unokád felé is mindig gyengéden és szeretetteljesen fordulsz. De van valami, amit képtelen vagyok benned elfogadni: dohányzol. CsaládThinkstockOláh Gergő cuki fotót posztolt feleségévelhttp://www.life.hu/csalad/20170729-olah-gergo-fotot-posztolt.htmlOláh Gergőt az X-Faktor győzteseként ismerte meg az ország. Fenekestül felfordult a sztár élete, ám egy valami azóta sem változott...CsaládFotó: Mudra László - OrigoNem akarják, hogy Katalin és Vilmos újabb gyermeket vállaljon http://www.life.hu/csalad/20170729-ezert-nem-akarjak-hogy-katalin-szuljon.htmlNyílt levelet írtak a királyi párnak, melyben arra kérik őket: ne vállaljanak több gyermeket. Család-- Bérelt barátnővel vakációzik Katie Holmes lánya: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170728-suri-cruisenak-berelt-baratnoje-van.htmlEz hihetetlen: manapság már tényleg mindent megszerezhetünk egy "kis" pénzzel? Család--Így strandol a gyerekeivel Lionel Messi: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170728-lionel-messi-a-gyermekeivel-strandol.htmlKiderült, hogy az argentin focista nem csak kőkemény sportoló, hanem vajszívű édesapa is. Család--Negatív kommenteket kapott Pink családi posztja: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170728-beszoltak-a-rajongok-pinknek.htmlEgy vidám de mégis szorgoskodó pillanatról posztolt fotót a híres énekesnő a közösségi oldalára. A követők közül azonban többen is csak ingatták a fejüket. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.