Istenes Bence és Csobot Adél dilemmázik: beadják-e bölcsibe Nátánt

Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és Csobot Adél dilemmázik: beadják-e bölcsibe kisfiukat, vagy sem. Bence szeretné, ha Nátán közösségbe járna, az énekesnő viszont szeretné még maga mellett tudni a 14 hónapos Nátánt. 

"Szeretném, ha a bölcsi rendszert hozna Nátán életébe. Együtt reggeliznének, uzsonnáznának és a játéknak is meglenne az ideje. Szerintem ez fontos egy kicsi életében is. Itthon csak én beszélek hozzá németül, az is jó lenne, ha többet hallaná a német nyelvet. Nátán nagyon eleven, biztos jót tenne neki a közösség. Azért is szeretném a bölcsit, hogy Adélnak legyen egy kis ideje végre magára" - mondta el a Borsnak Bence, és hozzátette, Adél azonban másképp gondolja: "Valóban sokat gondolkodtunk a kérdésen. Több bölcsiben voltunk a nyáron, de alig volt hely, most meg már le is csúsztunk a jelentkezésről. Egyébként végül Adél és a szüleink meggyőztek, marad még Nátán itthon. Nincs tökéletes megoldás, azt hiszem, ezt minden kisgyerekes szülő tudja" - tette hozzá.

Forrás: Instagram/adelcsobot

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.