George Clooney bepöccent, perelni készül

fotó George Clooney Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney teljesen kiakadt a gyermekeiről megjelent fotó miatt: perelni fogja a francia magazint. 

Hatalmas érdeklődés követte azt a fotót, amely a francia Voici magazin címlapján jelent meg a Clooney-ikrekről, illetve a frissen szült édesanyáról. A hollywoodi színész azonban már nem volt olyan boldog a képek láttán, mint a rajongók.

Sőt, mi több, perrel fenyegeti a francia magazint, ugyanis véleménye szerint ezek a képek csak úgy kerülhettek rögzítésre, ha valaki bemászott a kerítésükön, ami jogilag több szempontból is támadható. Természetesen próbálkoznak velük egyezkedni, de a házaspár egyelőre nem tágít a per mellől.

Úgy érzik így tudják megvédeni a gyermekeiket, illetve a saját intimszférájukat is. Bizonyos vélemények szerint azonban az egész terhességet nyilvánosan csinálták végig, így nincs abban semmi meglepő, ha az emberek kíváncsiak a kisbabákra - írta meg az Independent.

Ebben a luxuskórházban születtek George Clooney ikrei: Fotó!

Boldog és egészséges ikreknek adott életet George Clooney felesége, Amal, és nem is akárhol. Egy igazi luxuskórházban születtek a csemeték, ahol egy szobáért 8000 fontot, vagyis több mint 2 millió forintot kell kifizetni: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.