Pásztor Anna reagált a fotóra, amivel kiakasztotta az internetet

anyaság fesztivál alkohol Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart a napokban az Anna and the Barbies énekesnőjének fotója. Pásztor Anna egy úszógumiban ringatózik gyermekével, miközben egy pohár szeszes ital van a kezében. Az énekesőt azonnal támadni kezdték, sokak szerint az anyaság és a szórakozás nem fér össze.

"A gyerekek a világra kíváncsiak, egy fesztiválon meg a világ van felzanzásítva és felturbósítva, az anyáknak meg szükségük van a kikapcsolódásra. Egyedül van mindenki egy 21. századi magányos tömlöcben, hogy oldja meg egyedül azokat a dolgokat, amik alapvetően több embert igényelnek, és a nőknek mostanában azért más feladatuk is van... szerintem meg kell menteni a világot. Nem karddal meg óriási bizniszekkel meg nem átvéve a férfiak feladatát, a világnak most már ölelésre van szüksége, és ezt a nők tudják adni. Tehát főzz, moss, takaríts, nevelj gyereket meg mentsd meg egy kicsit a világot és menj el melózni, ez bárkit kicsinál" - mondta Pásztor Anna a Borsnak.

Az ominózus fotó Annáékról a Woodstock az Ugaron elnevezésű, az együttes saját szervezésű fesztiválján készült, ami egy 35 fős, ópusztaszeri sütögetésből nőtte ki magát.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.