Horváth Gréta válás ÉNB Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megöbbentő hírt közölt Horváth Gréta: elvált, elköltözött otthonról a kisfiával, mégis úgy érzi, ez a lehető legjobb döntés. 

Gréta és Nikosz kapcsolata az utóbbi években már nem volt felhőtlen, aminek a fiatal édesanya többször is hangot adott. Korábban azt nyilatkozta, hogy a közös életük sehová sem vezet, ugyanis a férfi nem képes változásokat eszközölni magán.

És úgy tűnik, hogy ez az álláspont azóta sem változott, ugyanis Gréta kijelentette: elváltak a gyermeke apjával, és ő már el is költözött az egykori közös otthonból.

Horváth Gréta erős nőnek tartja magát Forrás: Facebook/ Horváth Gréta

"Végleg eljöttem az előző lakásból. Hat évet éltem benne, sok szép dolog történt ott, de szomorúságból is akadt. Hálás vagyok a sorsnak ezért a nagy újrakezdésért. Az elmúlt két évben sok mindent megéltem. Többek között a válásomat is. Nem volt derűs dolog, mégis talán jobban örülök ennek, mint egykor a „boldogító" igennek. Mennyivel jobb így az életem" - mesélte a sztáranyuka a Borsnak, aki állítása szerint élete legnehezebb időszakán van túl.

Megszületett az ÉNB sztárjának gyermeke: Fotó!

A sorozat Kareszának, Tihanyi Péternek és sorozatbeli kolléganőjének, Simon Bernadettnek megszületett első közös kisbabája, aki a Panka nevet kapta. A kislány július 27-én érkezett, a baba és a mama is jól vannak és nagyon boldogok: Fotó!

Kemény melók - Interjú egy mentőtiszttelhttp://www.life.hu/csalad/20170808-kemeny-melok-eletet-mentenek-mentok-omsz-mentos.htmlA Kemény melók sorozatunkban, időről időre olyan szakmákat mutatunk be, melyekről a köztudatban számtalan tévhit él, ám túl érdekesek és fontosak ahhoz, hogy ez továbbra is így maradjon! Most a mentők világába kalauzolunk el. Család--Összeköltözött kedvesével R. Kárpáti Péterhttp://www.life.hu/csalad/20170809-osszekoltozott-parjaval-r-karpati-peter.htmlA Barátok közt egykori színésze, lezárta a válást, és a legénylakásától is megszabadult, hogy kedvesével kezdjen új életét. Család--Véget ért a Yolocaust projekt - Holokauszt emlékmű szelfik (18+)http://www.life.hu/csalad/20170807-veget-ert-a-yolocaust-projekt-berlini-holokauszt-emlekmu-szelfi.htmlAdott egy történelmi sokk, egy rá válaszként szolgáló emlékmű, és a mai kor szelfimániás embere. Ezeket elegyítve kapunk egy Yolocaust névre keresztelt projektet, mely az alkotó szerint elérte célját. Család--Szülés után fél évvel megmutatta bikinis testét az 50 éves kismama, Fejős Évahttp://www.life.hu/csalad/20170807-megmutatta-bikinis-testet-az-50-eves-kismama-fejos-eva.htmlFejős Éva idén januárban adott életet első gyermekének, Lindának. Most pedig megmutatta követőinek, hogy milyen szépen begyógyult a császármetszés helye. Család--Megmutatta családját Ördög Nóra: így néz ki az öccse - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170807-igy-nez-ki-ordog-nora-occse.htmlÖrdög Nóra a családi nyaralásukról posztolt képet. Megmutatta, hogy néz ki az öccse és az apukája.CsaládOrigoPásztor Anna reagált a fotóra, amivel kiakasztotta az internetethttp://www.life.hu/csalad/20170807-pasztor-anna-reagalt-a-fotora-amivel-kiakasztotta-az-internetet.htmlNagy port kavart a napokban az Anna and the Barbies énekesnőjének fotója. Pásztor Anna egy úszógumiban ringatózik gyermekével, miközben egy pohár szeszes ital van a kezében. Az énekesőt azonnal támadni kezdték, sokak szerint az anyaság és a szórakozás nem fér össze. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.