Lola régóta vágyott arra, hogy találkozhasson a bátyjával

Fotó: Kádár Dániel, Kniezl Flóra -
testvér család Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen családi történetről számolt be Lola. Életében először találkozott a bátyjával. 

Lola szeretett nagymamája elhunyt, ami nagy veszteség a fiatal énekesnő életében, hiszen édesapja mellett a nagyszülei nevelték. A 28 éves sztár ezért úgy döntött, felkeresi a külföldön élő bátyját, aki az édesapja korábbi kapcsolatából született.

A közösségi oldalon vették fel a kapcsolatot, és annak ellenére, hogy kizárólag angolul tudtak kommunikálni, jól megértették egymást. Mivel Robertónak is ugyanúgy szeretett nagymamája volt Aranka néni, mint Lolának, ezért a veszteségről mindenképpen tájékoztatni szerette volna.

Lola nagyon boldog, hogy végre személyesen is találkozhatott a testvérével, Robertóval Fotó: Kádár Dániel, Kniezl Flóra

Végül annyira egymásra találtak, hogy a jelenleg Finnországban élő fejlesztőmérnök a családjával együtt utazott Magyarországra, ahol fantasztikus időt töltöttek együtt. Roberto egy kínai lányt vett feleségül, így a két közös gyermekük nem csak németül, hanem kínaiul is beszélnek.

"Amikor Budapesten voltak, eljöttek egy koncertemre is. Remélem hamarosan én is meglátogathatom őket Finnországban" - írta meg a hot!Magazin.

Lola első gyermeke fiú lesz: Videó!

Lola nem sűrűn mesél a magánéletéről sem személyesen, sem a közösségi oldalán, de most kivételt tett. Egy reggeli beszélgetős műsorban vendégeskedett, ahol kiderült, hogy a kedvesével idén őszre tervezik az esküvőjüket. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.