Völgyesi Gabi gyakran összeveszett az anyósával

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabi -
Völgyesi Gabi anyós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyesi Gabi és anyósa nehezen találták meg a közös hangot, de mostanra sikerült jó viszonyt kialakítaniuk. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennének vitáik: gyakran kiborul az anyósára.

Völgyesi Gabi és férje mér 20 éve vannak együtt, két gyermeket nevelnek a legnagyobb szeretetben, és persze van segítségük is. Az énekesnő anyósa és apósa gyakran ellátogat a családhoz, és ma már rendezett a viszony, de ez nem volt mindig így. Gabi nehezen találta meg a közös hangot anyósával, aki fia mellé egy sokkal rendszeretőbb nőt képzelt el, máig vannak vitáik, de mostanában főleg a nagymama ajándékai miatt.

Völgyesi Gabinak vannak vitái az anyósával Forrás: Facebook/Völgyesi Gabi

ha csokoládét hoz, attól tényleg nagyon kiborulok.

Ebben a meseszép otthonban él Völgyesi Gabi: Videó!

Nem mindennapi videó került napvilágra Völgyesi Gabi magánéletéből: megmutatta, hol él. Nézd meg az énekesnő otthonát!
Mégsem válik Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20170810-angelina-jolie-es-brad-pitt-nem-valik.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata amilyen szenvedélyesen indult, olyan botrányosan ért véget... már ha véget ért, ugyanis a legújabb hírek szerint nem válik a sztárpár, újra megpróbálják együtt. CsaládOrigoA nemi erőszak igazából a férfi jogának érvényesítése?http://www.life.hu/csalad/20170809-a-nemi-eroszak-igazabol-a-ferfi-joganak-ervenyesitese.htmlAz Copfhúzás ártalmatlanságáról szóló blogbejegyzésben, Mérő Vera egy interjú kapcsán ír a nemi erőszak kultúrájáról, a zaklatásról és a catcallingról. Az írás sok kérdést felvet, többet meg is válaszol, ám, ami megdöbbentő, felháborító, de végeredményben mélységesen elszomorító, az az egyik hozzászólás. CsaládThinkstockWilliam Levy sorozatsztár első báljába vitte el kislányát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170809-william-levy-sorozatsztar-elso-baljaba-vitte-el-kislanyat.htmlWilliam Levy a kubai származású tévésztár megható pillanatról osztott meg videót Instagram-oldalán: első báljába vitte el kislányát, és eltancolta vele az első táncot. CsaládOrigoElvált Horváth Gréta, az ÉNB sztárja http://www.life.hu/csalad/20170809-enb-greta-elvalt-a-ferjetol.htmlMegöbbentő hírt közölt Horváth Gréta: elvált, elköltözött otthonról a kisfiával, mégis úgy érzi, ez a lehető legjobb döntés. CsaládOrigoÖsszeköltözött kedvesével R. Kárpáti Péterhttp://www.life.hu/csalad/20170809-osszekoltozott-parjaval-r-karpati-peter.htmlA Barátok közt egykori színésze, lezárta a válást, és a legénylakásától is megszabadult, hogy kedvesével kezdjen új életét. Család--Kemény melók - Interjú egy mentőtiszttelhttp://www.life.hu/csalad/20170808-kemeny-melok-eletet-mentenek-mentok-omsz-mentos.htmlA Kemény melók sorozatunkban, időről időre olyan szakmákat mutatunk be, melyekről a köztudatban számtalan tévhit él, ám túl érdekesek és fontosak ahhoz, hogy ez továbbra is így maradjon! Most a mentők világába kalauzolunk el. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.