Házassági évfordulóját ünnepli Szinetár Dóra

szerelem házassági évforduló Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő cuki posztban vallott szerelmet Szinetár Dóra: így imádja a férjét!

Ezen a nyáron több híresség is terhes pocakkal küzd a hőség ellen: Czippán Anett mellett Szabó Zsófi és Szinetár Dóra is áldott állapotban van, de a híres színésznő már egészen közel van a szülés pillanatához.

A márciusban bejelentett örömhír óta már számos fotót láthattunk a növekvő magzatról, illetve arról is, hogy Dóra és a kedvese milyen boldogsággal várják a születendő gyermeküket. Most pedig egy újabb poszt került fel a sztáranyuka közösségi oldalára, egy különleges esemény apropójából:

"5 éve szeretem, ma 2 éve pedig, hogy a Jóisten előtt is a hitvese lettem. Végtelenül boldog vagyok mellette, és mindent megteszek, hogy Ő is az legyen mellettem. Eddig úgy tűnik, sikerült! Kérek szépen a Jóistentől még nagyon-nagyon sok ilyen 2, 5, 10, 20 évet nekünk!!! Amíg csak élünk..." - írja a posztban Dóra, melyből kiderül, hogy ma ünnepli a házassági évfordulóját.

Így növekszik Szabó Zsófi pocakja: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170810-szabo-zsofi-pocakja-tunderien-novekszik.htmlSzabó Zsófi hasa napról napra egyre kerekebb. Így néz ki most a híres kismama: Fotó! Család--Elvált Horváth Gréta, az ÉNB sztárja http://www.life.hu/csalad/20170809-enb-greta-elvalt-a-ferjetol.htmlMegöbbentő hírt közölt Horváth Gréta: elvált, elköltözött otthonról a kisfiával, mégis úgy érzi, ez a lehető legjobb döntés. CsaládOrigoMadonna éhbérért dolgoztatta az öccsét, aki most kitálalthttp://www.life.hu/csalad/20170804-madonna-testvere-mindent-kitalalt.htmlTöbbször is hallani lehetett már arról, hogy Madonna, és a Christopher nevű öccse nincsenek túl jóban, de most konkrétumok is napvilágra kerültek a rossz viszony okáról. Család--A nemi erőszak igazából a férfi jogának érvényesítése?http://www.life.hu/csalad/20170809-a-nemi-eroszak-igazabol-a-ferfi-joganak-ervenyesitese.htmlAz Copfhúzás ártalmatlanságáról szóló blogbejegyzésben, Mérő Vera egy interjú kapcsán ír a nemi erőszak kultúrájáról, a zaklatásról és a catcallingról. Az írás sok kérdést felvet, többet meg is válaszol, ám, ami megdöbbentő, felháborító, de végeredményben mélységesen elszomorító, az az egyik hozzászólás. CsaládThinkstockVölgyesi Gabi gyakran összeveszett az anyósávalhttp://www.life.hu/csalad/20170810-gyakran-osszeveszett-az-anyosaval-volgyesi-gabi.htmlVölgyesi Gabi és anyósa nehezen találták meg a közös hangot, de mostanra sikerült jó viszonyt kialakítaniuk. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennének vitáik: gyakran kiborul az anyósára. Család--William Levy sorozatsztár első báljába vitte el kislányát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170809-william-levy-sorozatsztar-elso-baljaba-vitte-el-kislanyat.htmlWilliam Levy a kubai származású tévésztár megható pillanatról osztott meg videót Instagram-oldalán: első báljába vitte el kislányát, és eltancolta vele az első táncot. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.