David Ayer filmrendező 14 év házasság után válik feleségétől

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama -
válás David Ayer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Ayer, a Suicide Squad - Az öngyilkos osztag című film rendezője és felesége, Maria már alá ír írták a válási papírokat.

David és Maria Ayer 14 évig voltak házasok, mindenki azt hitte, hogy az ő szerelmük aztán tényleg rendíthetetlen: négy gyermekük született. A válás híre nagyon hirtelen jött, a Suicide Squad tavalyi bemutatóján úgy tűnt, hogy rendben van a házasságuk.

David Ayer és Maria Ayer 14 év házasság után válnak Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama

A pár igyekezett békében rendezni a dolgaikat. Házassági szerződésük nem volt, de már elrendezték az anyagiakat, valamint a gyerekeket is közösen szeretnék nevelni.

Szabó Zsófinak kisfia leszhttp://www.life.hu/csalad/20170811-kisfiut-var-szabo-zsofi.htmlPár hete tudatta a nagyvilággal Szabó Zsófi, hogy kisbabát vár, de akkor még nem árulta el, hogy kisfiú vagy kislány érkezik a családba. Most ez is kiderült!CsaládOrigoMegölte az 5 éves kislányt, majd kártérítést kért a gyilkos (18+)http://www.life.hu/csalad/20170810-megolte-az-5-eves-kislanyt-majd-kesobb-karteritest-kert-a-gyilkos-18.htmlApril Jones 2012. október 1-én, este tűnt el, amikor biciklijével a walesi Machynlleth-i Bryn-y-Gog otthonának kertjében játszott. A nyomozók gyorsan elindították a brit rendőrség történetének addigi legnagyobb keresését; mely közel 110 négyzetkilométeres területen 6 hónapon át tartott. CsaládOrigoLola régóta vágyott arra, hogy találkozhasson a bátyjával http://www.life.hu/csalad/20170810-eloszor-talalkozott-lola-es-a-batyja.htmlHihetetlen családi történetről számolt be Lola. Életében először találkozott a bátyjával. CsaládOrigoHázassági évfordulóját ünnepli Szinetár Dóra http://www.life.hu/csalad/20170810-igy-unnepli-a-hazassagi-evfordulojat-szinetar-dora.htmlElképesztő cuki posztban vallott szerelmet Szinetár Dóra: így imádja a férjét! CsaládOrigoÍgy növekszik Szabó Zsófi pocakja: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170810-szabo-zsofi-pocakja-tunderien-novekszik.htmlSzabó Zsófi hasa napról napra egyre kerekebb. Így néz ki most a híres kismama: Fotó! Család--Völgyesi Gabi gyakran összeveszett az anyósávalhttp://www.life.hu/csalad/20170810-gyakran-osszeveszett-az-anyosaval-volgyesi-gabi.htmlVölgyesi Gabi és anyósa nehezen találták meg a közös hangot, de mostanra sikerült jó viszonyt kialakítaniuk. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennének vitáik: gyakran kiborul az anyósára. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.