terhesség kisfiú Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete tudatta a nagyvilággal Szabó Zsófi, hogy kisbabát vár, de akkor még nem árulta el, hogy kisfiú vagy kislány érkezik a családba. Most ez is kiderült!

Zsófi és férje, Zsolti első gyermeke sokáig nem mutatta meg magát az ultrahangon - írja a Best magazin. Aztán egyszer csak megkegyelmezett szülein a bébi, és úgy fordult, hogy jól lehetett látni, ő bizony kisfiú. A műsorvezető nagyon boldog, mindig is úgy képzelte, hogy fia lesz.

"Amikor egy nő megtudja, hogy kisbabát vár, akkor tulajdonképpen mindegy is, hogy milyen nemű lesz, de én tényleg mindig őgy képzeltem, hogy fiam születik. Nagyon boldog vagyoko, alig várom, hogy hamarosan édesanya legyek, és egy teljesen új korszak vegye kezdetét az életünkben. Így leszünk igazi család!" - nyilatkozta a Best magazinnak Zsófi, aki a névválasztást férjére bízza.

Szabó Zsófinak kisfia lesz Forrás: Szabó Zsófi oldala / Facebook


"Bár gyakran beszélgetünk arról, hogyan nevezzük majd a kis trónörököst, abban megállapodtunk, hogy az apukája nevét nem fogja továbbvinni. Két dolog biztos még: az egyik, hogy bibliai nevet szeretnénk, a másik, hogy külföldön is könnyen ki tudják ejteni. A Zsolt sajnos nem ilyen, úgyhogy ezért is esett ki a lehetséges befutók közül" - mesélte a műsorvezető.

Megölte az 5 éves kislányt, majd kártérítést kért a gyilkos (18+)http://www.life.hu/csalad/20170810-megolte-az-5-eves-kislanyt-majd-kesobb-karteritest-kert-a-gyilkos-18.htmlApril Jones 2012. október 1-én, este tűnt el, amikor biciklijével a walesi Machynlleth-i Bryn-y-Gog otthonának kertjében játszott. A nyomozók gyorsan elindították a brit rendőrség történetének addigi legnagyobb keresését; mely közel 110 négyzetkilométeres területen 6 hónapon át tartott. CsaládOrigoLola régóta vágyott arra, hogy találkozhasson a bátyjával http://www.life.hu/csalad/20170810-eloszor-talalkozott-lola-es-a-batyja.htmlHihetetlen családi történetről számolt be Lola. Életében először találkozott a bátyjával. CsaládOrigoHázassági évfordulóját ünnepli Szinetár Dóra http://www.life.hu/csalad/20170810-igy-unnepli-a-hazassagi-evfordulojat-szinetar-dora.htmlElképesztő cuki posztban vallott szerelmet Szinetár Dóra: így imádja a férjét! CsaládOrigoÍgy növekszik Szabó Zsófi pocakja: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170810-szabo-zsofi-pocakja-tunderien-novekszik.htmlSzabó Zsófi hasa napról napra egyre kerekebb. Így néz ki most a híres kismama: Fotó! Család--Völgyesi Gabi gyakran összeveszett az anyósávalhttp://www.life.hu/csalad/20170810-gyakran-osszeveszett-az-anyosaval-volgyesi-gabi.htmlVölgyesi Gabi és anyósa nehezen találták meg a közös hangot, de mostanra sikerült jó viszonyt kialakítaniuk. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennének vitáik: gyakran kiborul az anyósára. Család--Mégsem válik Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20170810-angelina-jolie-es-brad-pitt-nem-valik.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata amilyen szenvedélyesen indult, olyan botrányosan ért véget... már ha véget ért, ugyanis a legújabb hírek szerint nem válik a sztárpár, újra megpróbálják együtt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.