Így köszöntötte 15 éves fiát Szandi: Fotó!

fotó család Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő családi fotót posztolt a közösségi oldalán Szandi. A 15 évvel ezelőtti képen újszülött kisfiával láthatjuk együtt. 

A híres énekesnő a közösségi oldalán köszönötte Dominik fiát, aki most töltötte be 15. életévét. Az édesanya egy közös fotót posztolt a köszöntő mellé, amely a fia születésekor készült. Érdemes jól megnézni, hogy Szandi szemében a mosoly és a vidámság most is pont úgy ott van, mint a fiatalkori fotón.

"Ez a kép pontosan 15 évvel ezelőtt készült, amikor megszületett Domonkos fiunk, akit már annyira vártunk. Édes nagyfiam! Születésnapod alkalmából kívánom, hogy sikerüljön valóra váltani az álmaidat és megtaláld az utadat! Isten éltessen sokáig egészségben, boldogságban! Édesanyád" - írja a posztban a sztáranya.

Szandi kockahasat villantott – Fotó!

A 40 éves Szandi elképesztő formában van: tökéletes testét közösségi oldalán mutatta meg. A háromgyerekes édesanya huszonéves lányokkal is versenyezhetne. Tökéletes alakját és hibátlan bőrét minden korosztály megirigyelhetné: Fotó!

Megölte az 5 éves kislányt, majd kártérítést kért a gyilkos (18+)http://www.life.hu/csalad/20170810-megolte-az-5-eves-kislanyt-majd-kesobb-karteritest-kert-a-gyilkos-18.htmlApril Jones 2012. október 1-én, este tűnt el, amikor biciklijével a walesi Machynlleth-i Bryn-y-Gog otthonának kertjében játszott. A nyomozók gyorsan elindították a brit rendőrség történetének addigi legnagyobb keresését; mely közel 110 négyzetkilométeres területen 6 hónapon át tartott. CsaládOrigoMegszületett Nikki Reed és Ian Somerhalder kisbabája http://www.life.hu/csalad/20170811-kislanya-szuletett-nikki-reednek-es-ian-somerhaldernek.htmlNikki Reed és Ian Somerhalder bizonyára majd kicsattan a boldogságtól, hiszen megszületett a kislányuk. Család--David Ayer filmrendező 14 év házasság után válik feleségétőlhttp://www.life.hu/csalad/20170811-14-ev-hazassag-utan-valik-felesegetol-david-ayer-filmrendezo.htmlDavid Ayer, a Suicide Squad - Az öngyilkos osztag című film rendezője és felesége, Maria már alá ír írták a válási papírokat.Család--Szabó Zsófinak kisfia leszhttp://www.life.hu/csalad/20170811-kisfiut-var-szabo-zsofi.htmlPár hete tudatta a nagyvilággal Szabó Zsófi, hogy kisbabát vár, de akkor még nem árulta el, hogy kisfiú vagy kislány érkezik a családba. Most ez is kiderült!CsaládOrigoA nemi erőszak igazából a férfi jogának érvényesítése - van, aki így véli!http://www.life.hu/csalad/20170809-a-nemi-eroszak-igazabol-a-ferfi-joganak-ervenyesitese.htmlAz Copfhúzás ártalmatlanságáról szóló blogbejegyzésben, Mérő Vera egy interjú kapcsán ír a nemi erőszak kultúrájáról, a zaklatásról és a catcallingról. Az írás sok kérdést felvet, többet meg is válaszol, ám, ami megdöbbentő, felháborító, de végeredményben mélységesen elszomorító, az az egyik hozzászólás. CsaládThinkstockMégsem válik Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20170810-angelina-jolie-es-brad-pitt-nem-valik.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata amilyen szenvedélyesen indult, olyan botrányosan ért véget... már ha véget ért, ugyanis a legújabb hírek szerint nem válik a sztárpár, újra megpróbálják együtt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.