Megnősült Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó

Forrás: Red Lemon -
esküvő Szilágyi Áron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megnősült a hétvégén Szilágyi Áron. A kétszeres olimpiai bajnok kardvívó és menyasszonya, Szántó Betti családi és baráti körben mondta ki a boldogító igent, az erdélyi gyökereket és a családi hagyományokat tiszteletben tartva.

„Szerettük volna a barátainkkal és a családunkkal együtt megélni ezt a számunkra igazán fontos napot, kötetlen hangulatban. Az volt a célunk, hogy egy csendes, természetközeli, vidéki helyszínt találjunk, ahol nemcsak egy estét, hanem egy hétvégét tudunk együtt, szeretetben tölteni" – árulta el Áron, aki feleségével egyetértésben mindenben az egyszerűségre, a klasszikus és a modern elemek harmóniájára, valamint a meghitt, családias hangulatra törekedett.

Az év sportesküvőjén a család és a barátok mellett a magyar vívósport számos tagja is együtt örült Áron és Betti boldogságának.

Forrás: Red Lemon

Megmutatta nővérét Csonka Andráshttp://www.life.hu/csalad/20170812-megmutatta-noveret-csonka-andras-a-facebookon.htmlEdit 66 éves lett, a színész pedig büszkén posztolt közös képet a rajongóknak. CsaládOrigoBabát vár a magyar szépségkirálynő, Cserháti Tamarahttp://www.life.hu/csalad/20170806-babat-var-a-magyar-szepsegkiralyno-cserhati-tamara.htmlTitokban, Balin mondta ki a boldogító igent Tamara, most pedig máris érkezik a baba. CsaládOrigoÍgy reagált Szabó Zsófi anyukája arra, hogy nagymama leszhttp://www.life.hu/csalad/20170726-igy-reagalt-szabo-zsofi-anyukaja-arra-hogy-nagymama-lesz.htmlAhogy már írtunk róla, Szabó Zsófi babát vár. A fiatal műsorvezető először természetesen Zsoltinak mondta el az örömhírt, aztán anyukája tudta meg a terhességét. Család--Meghalt Lendvai Anna, a kétszeresen tüdőtranszplantált lányhttp://www.life.hu/csalad/20170722-meghalt-lendvai-anna-a-ketszeresen-tudotranszplantalt-lany-csutortokon.htmlCsütörtökön meghalt Lendvai Anna, az a lány, akinek cisztás fibrózisa miatt már kétszer volt tüdőtranszplantációja. Szervezete azonban nem fogadta be az idegen szerveket, a harmadik tüdőért harcolt, de nem kaphatott. "Mindenki másért harcol az életben, én csak levegőt szeretnék" - írta júniusban az interneten közzétett felhívásában. Az édesanya az RTL Híradótól azt kérte, hogy osszák meg üzenetét és azokat a fotókat lánya életéről, ahol jól láthatóan mosolygós, vidám volt, hiszen élete nem csak a műtétekről szólt. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoIstenes Bence és Csobot Adél dilemmázik: beadják-e bölcsibe Nátánthttp://www.life.hu/csalad/20170730-istenes-bence-es-csobot-adel-dilemmazik-a-bolcsikerdesen.htmlIstenes Bence és Csobot Adél dilemmázik: beadják-e bölcsibe kisfiukat, vagy sem. Bence szeretné, ha Nátán közösségbe járna, az énekesnő viszont szeretné még maga mellett tudni a 14 hónapos Nátánt. Család-- A házuk előtt gázolta halálra egy részeg Balázs Andrea nővéréthttp://www.life.hu/csalad/20170804-a-hazuk-elott-gazolta-halalra-egy-reszeg-sofor-balazs-andrea-noveret.htmlA mindig vidám és mosolygós Balázs Andi súlyos családi tragédiájukról vallott. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.