Néhány nap és megszületik Feke Pál első gyereke

Forrás: www.fekepal.hu, Gyenesei Leila hivatalos Facebook oldala -
kisbaba család Feke Pál édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feke Pál nagy valószínűséggel sosem volt még ilyen boldog: feleségével napokon belül szülők lesznek.

Az ország egyik legszebb hangú színészének már csak néhány napot kell várnia és megszületik első gyermeke. Feke felesége, Leila augusztus 19-re van kiírva. A baba nemét sem titkolja a pár, kislányuk érkezik, aki a Mimi nevet fogja kapni.

Hamarosan világra jön Feke Pál egy Gyenesei Leila első közös babája Forrás: www.fekepal.hu, Gyenesei Leila hivatalos Facebook oldala

"Már mindkét család lázban ég, mert lányom szombatra van kiírva. Nagyon büszke vagyok Leilára, mert az egész várandósságát jól viselte, még a legmelegebb napokat is. Persze mindenki óvta, vigyázta, főleg Pali. A legújabb vizsgálatok szerint is teljesen egészséges a baba. Amikor kiderült, hogy kislány lesz a következő unokám, Leiláék a Mimi nevet adták neki. Apás szülés lesz, de persze, mindannyian ott fogunk tolongani a kórházban" - mesélte a Ripostnak Leila édesapja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.