Így csókolja szájon Heidi Klum a 12 éves fiát

2017.08.16. 11:10

Elképesztő fotó került napvilágra Heidi Klumról: a nyaralás közben lencsevégre kapott sztár éppen a 12 éves fiával csókolózik. De miért kell ezt? 

Heidi Klum a családjával nyaralt a Karib tengeren, és természetesen a rajongóinak is posztolt a csodás élményeiről a közösségi oldalára. A modell és a gyerekei is láthatóan fantasztikusan érezték magukat, ami nem meglepő, hiszen ilyen környezetben vakációzni mindenki számára felemelő érzés lehet. 

We LOVE you St.Barth Thank you .... until next time !!!!!! #familievacation #Love #fun #Thefastest10daysever

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Ám a lesifotósok lencsevégre kapták a sztárt, aki éppen szájon csókolja a 12 éves fiát. A felvétel igen bizarr hatást kelt, sokak szerint egyáltalán semmi szükség arra, hogy egy anya szájon csókolja a gyermekét. 

Henry számár láthatóan teljesen természetes, hogy a szupersztárral "csókolózik", ezért valószínűnek tartjuk, hogy ez nem volt az első eset az életükben. A puszilkodásról készült képeket itt tudod megtekinteni. 

Lebukott: Más nőt csókolt Heidi Klum párja
Kínos szituációba került Heidi Klum pasija, Vito Schnabel. A Daily Mail olyan fotókat közölt a férfiról, amelyeken az látható, ahogyan egy taxi hátsó ülésén csókol egy barnahajú szépségét. Schnabel a People magazinnak úgy nyilatkozott, hogy egy "teljesen ártalmatlan szituációt" kapott el a fotós. Olvass tovább itt...
Heidi Klumcsók