Egy év viszály után Oszter Alexandra kibékült szüleivel

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Oszter Alexandra Oszter Sándor viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves Oszter Alexandra régen nincs jóban szüleivel, de úgy tűnik, hogy végre megtört a jég: a színésznő a kisfiával együtt meglátogatta édesanyját, Failoni Donatellát, és egy egész napot együtt tölöttek.

Nagy a boldogság Oszteréknél - írja a Blikk. A zongoraművész Failoni Donatella, Oszer Sándor felesége végre kibékült a lányával. A művésznő nem akart hosszan nyilatkozni, mindössze annyit mondott a lapnak, hogy a magánügyiket szeretnék maguknak megtartani.

Oszter Alexandra végre kibékülhet szüleivel Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Donatella talán Oszer Sándort is közelebb tudja hozni a lányukhoz. A 68 éves színész azonban úgy nyilatkozott, hogy benne eddig sem volt harag.

Oszter Sándor és felesége közel egy évig nem beszélt Alexandrával, mert nem tetszett nekik lányuk párválasztása. A szülők szerint kifordult magából új barátja hatására. Idén nyáron már odáig fajult a helyzet, hogy a közösségi oldalakon, nyilvánosan üzengettek egymásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.