Szüleivel nézett horrorfilmet egy kétéves kislány egy budapesti plázában

Forrás: Thinkstock -
korhatár-besorolás kislány horrorfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Renáta a budapesti Aréna Pláza mozijában nézte meg az Annabelle 2 című horrorfilmet múlt hétvégén, szombat este. Mikor a párjával elfoglalták a helyüket, megdöbbenve látták, hogy tőlük pár széknyire egy két éves forma kislány ül a szüleivel.

Nem csak Renáta, a többi néző sem értette, hogyan történhet meg ilyen, miért tesznek ki a szülők ekkora rémületnek egy kicsi gyereket. A nő a Borsnak mesélte el a törénténteket:
"Nem hittem a szememnek, amikor tőlünk mindössze néhány székkel arrébb megláttam egy kislányt a családjával. Maximum kétéves lehetett. Folyamatosan mozgolódott, végigsírta az előadást, amelyen egyáltalán nem csodálkozom, mivel ettől a filmtől még egy felnőtt emberben is meghűl a vér. Nem értem, hogyan lehetnek ilyen felelőtlenek a szülők. Anyaként mindez rettentően felháborít. Ilyen kis korban még nem szabad egy gyereket moziba vinni, nemhogy egy 18-as besorolású filmre. Bele sem gondolnak abba, hogy a véres és ijesztő jelenetek milyen hatással lehetnek a kicsi szellemi fejlődésére."

Horrofilmre vittek el egy két éves kislányt a szülei Forrás: Thinkstock


A fiatal anyuka a mozi felelősségét is firtatta. Az előadás után megkérdezte a jegyeladókat, hogyan történhetett meg, hogy egy ekkora gyereket beengednek egy horrorfilmre, de azok csak széttárták a karjukat.

A a Cinema City azt közölte az esettel kapcsolatban, hogy a jogszabályok megkötik a kezüket, és senkit sem tilthatnak ki egy előadásról. Ők csak ajánlhatják, hogy a nézők a korhatár-besorolás szerint válasszanak filmet.

Egy év viszály után Oszter Alexandra kibékült szüleivelhttp://www.life.hu/csalad/20170816-egy-ev-viszaly-utan-oszter-alexandra-kibekult-szuleivel-oszter-sandor.htmlA 37 éves Oszter Alexandra régen nincs jóban szüleivel, de úgy tűnik, hogy végre megtört a jég: a színésznő a kisfiával együtt meglátogatta édesanyját, Failoni Donatellát, és egy egész napot együtt tölöttek.Család--Durva! Melegnek titulálták a kis György herceget egy fotó miatthttp://www.life.hu/csalad/20170811-melegnek-titulaltak-a-kis-gyorgy-herceget-egy-foto-miatt.htmlHamburgban készült György hercegről az a fotó, ami miatt a melegek új ikonjuknak kiáltották ki a gyermeket. Család--David Ayer filmrendező 14 év házasság után válik feleségétőlhttp://www.life.hu/csalad/20170811-14-ev-hazassag-utan-valik-felesegetol-david-ayer-filmrendezo.htmlDavid Ayer, a Suicide Squad - Az öngyilkos osztag című film rendezője és felesége, Maria már alá ír írták a válási papírokat.Család--Így csókolja szájon Heidi Klum a 12 éves fiát http://www.life.hu/csalad/20170816-12-eves-fiat-csokolja-szajon-heidi-klum.htmlElképesztő fotó került napvilágra Heidi Klumról: a nyaralás közben lencsevégre kapott sztár éppen a 12 éves fiával csókolózik. De miért kell ezt? CsaládOrigoSzülői szemmel a nyári szünet végéről, avagy hurrá, kezdődik az iskola!http://www.life.hu/csalad/20170815-szuloi-szemmel-a-nyari-szunet-vegerol-avagy-hurra-kezdodik-az-iskola.htmlAz augusztust minden évben beárnyékolja a hamarosan kezdődő iskola. Mármint a gyermekek számára, mert a szülők örömmel jelölik a múló napokat. Valld be nyugodtan, hogy te is várod már az első tanítási napot! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.