Csisztu Zsuzsa megmutatta családját - Fotó

család Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa ritkán posztol fotót családjáról, ám ezúttal kivételt tett: megmutatta nyaralásukat.

Csodálatos családja van a műsorvezetőnek, aki példás házasságban él orvos férjével. A pár nem bújik el a nyilvánosság elől, egy-egy rendezvényen szívesen pózolnak a fotósok kamerái előtt. Gyerekeiket viszont csak ritkán mutatják a nagyérdeműnek. Ezúttal azonban közös nyaralásukról osztott meg néhány idilli képet Zsuzsa, amin jól látszik, mennyire sokat nőttek a fiai.

Ezt gondolja a férjéről Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa nyíltan beszélt az érzelmeiről, illetve arról is, hogy annak idején férje mivel ragadta meg a 46 éves műsorvezetőt.

4 döbbenetesen veszélyes amerikai csoport, banda (18+)http://www.life.hu/csalad/20170818-4-dobbenetesen-veszelyes-amerikai-csoport-banda.htmlManapság számtalan aktív szélsőséges szervezet, banda, vagy épp vallási szekta működik. Mindnek vannak egyedi szokásai, rituáléi. Akadnak köztük, akik a sátánnak mutatnak be emberáldozatokat, vagy szemétevésre kényszerítik tagjaikat. Vannak ismertek, de a legtöbbről alig lehet tudni valamit. A titkok a mindennapjaik részét képezik, ám időnként kiszivárognak információk – nem ritkán szándékosan, hogy növeljék a velük kapcsolatos félelmeket. Család--Főiskolás lett Victoria Beckham legidősebb fiahttp://www.life.hu/csalad/20170819-foiskolas-lett-victoria-beckham-legidosebb-fia-brooklyn.htmlVictoria és David Beckham legidősebb fia főiskolára megy. A szülők pedig nem bírták ki sírás nélkül. Család--Ikrekkel várandós Hillary Scott, a Lady Antebellum énekesnője.http://www.life.hu/csalad/20170819-ikrekkel-varandos-hillary-scott.htmlKorábban szörnyű vetélése volt a sikeres énekesnőnek, aki egy különleges videóban mondta el négyéves lányának, hogy újra állapotos. Család--Zámbó Árpy elárulta, mennyibe került lánya esküvőjehttp://www.life.hu/csalad/20170819-zambo-arpy-ennyit-koltott-lanya-eskuvojere.htmlZámbó Árpy lánya, Edina ma mondja ki a boldgító igent szerelmének. A büszke édesapa elmesélte, milyen lesz a nagy nap. Család--A dolgozó anyák és kisgyermekeik helyzete régen - Bölcsőde-történethttp://www.life.hu/csalad/20170816-a-dolgozo-anyak-es-kisgyermekeik-helyzete-regen-bolcsode-tortenet.htmlA 19. század közepére már égető szükség volt egy olyan intézmény megalapítása, melyben a még nem óvodáskorú (0-4 éves) gyermekek nappali elhelyezését biztosították. A ma ismert 3 éves „gyerekkel otthon maradok", ekkor még abszolút ismeretlen volt. A nők többsége gyakran a szülést követő harmadik héten már újra munkába állt, bébicsőszre pedig csak a tehetős rétegnek volt pénze. Ez a helyzet pedig sajnos számtalan gyermekbalesetet és halált eredményezett. Család--Megszülte gyermekét a megerőszakolt 10 éves kislányhttp://www.life.hu/csalad/20170817-vilagrahozta-gyermeket-a-10-eves-megeroszakolt-kislany.htmlA család kérte a hatóságokat, hogy engedélyezzék az indiai kislány abortuszát, mert megerőszakolta a nagybátyja, de nem kaptak rá engedélyt. Ma a kislány világra hozta gyerekét.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.