Zámbó Árpy elárulta, mennyibe került lánya esküvője

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd -
Zámbó Árpy esküvő család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Árpy lánya, Edina ma mondja ki a boldogító igent szerelmének. A büszke édesapa elmesélte, milyen lesz a nagy nap.

Hatalmas az öröm a Zámbó családban, ugyanis Árpy lánya ma mondja ki a boldogító igent szerelmének. Mint kiderült, a fiatal lány nagybátyja, Zámbó Jimmy egyik hatalmas slágerére vonul majd az oltár elé.

A büszke édesapa a Ripostnak elárulta, mennyibe került az esküvő.

Zámbó Árpy nem sajnálta a pénzt lánya esküvőjére Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

"Nagyon készülünk már a menyegzőre! Büszke vagyok Edinára és a leendő vőmre, Ádámra. A Rózsák terén található templomban lesz az esküvő, a lagzi pedig Tatárszentgyörgyön. A teljes költség egymillión felüli lesz. Mindent a legszebbre és legjobbra szeretnénk ezen a gyönyörű napon" - mesélte boldogan a sztár.

Cooky és fiatal kedvese Debóra gyereket szeretnénekhttp://www.life.hu/csalad/20170817-cooky-es-fiatal-kedvese-debora-gyereket-szeretnenek-majd.html--A dolgozó anyák és kisgyermekeik helyzete régen - Bölcsőde-történethttp://www.life.hu/csalad/20170816-a-dolgozo-anyak-es-kisgyermekeik-helyzete-regen-bolcsode-tortenet.htmlA 19. század közepére már égető szükség volt egy olyan intézmény megalapítása, melyben a még nem óvodáskorú (0-4 éves) gyermekek nappali elhelyezését biztosították. A ma ismert 3 éves „gyerekkel otthon maradok", ekkor még abszolút ismeretlen volt. A nők többsége gyakran a szülést követő harmadik héten már újra munkába állt, bébicsőszre pedig csak a tehetős rétegnek volt pénze. Ez a helyzet pedig sajnos számtalan gyermekbalesetet és halált eredményezett. Család--4 döbbenetesen veszélyes amerikai csoport, banda (18+)http://www.life.hu/csalad/20170818-4-dobbenetesen-veszelyes-amerikai-csoport-banda.htmlManapság számtalan aktív szélsőséges szervezet, banda, vagy épp vallási szekta működik. Mindnek vannak egyedi szokásai, rituáléi. Akadnak köztük, akik a sátánnak mutatnak be emberáldozatokat, vagy szemétevésre kényszerítik tagjaikat. Vannak ismertek, de a legtöbbről alig lehet tudni valamit. A titkok a mindennapjaik részét képezik, ám időnként kiszivárognak információk – nem ritkán szándékosan, hogy növeljék a velük kapcsolatos félelmeket. Család--Megszülte gyermekét a megerőszakolt 10 éves kislányhttp://www.life.hu/csalad/20170817-vilagrahozta-gyermeket-a-10-eves-megeroszakolt-kislany.htmlA család kérte a hatóságokat, hogy engedélyezzék az indiai kislány abortuszát, mert megerőszakolta a nagybátyja, de nem kaptak rá engedélyt. Ma a kislány világra hozta gyerekét.Család--Szakított Gáspár Evelin és szerelme - fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170817-szakitott-gaspar-evelin-es-szerelme.htmlEgyéves lett Gáspár Evelin kutyája, de ennél sokkal fontosabb információ is kiderült a szülinapos ebről készült fotó alatti kommentek egyikéből. Család--Rajzfilmek, amiket a gyerekek imádnak, de a szülők gyűlölnek!http://www.life.hu/csalad/20170817-mesek-rajzfilmek-amiket-a-gyerekek-imadnak-de-a-szulok-gyulolnek.html„Bevallom, amikor először megnéztem a gyerekekkel a Jégvarázst, nagyon tetszett. Még a 4. alkalommal is élveztem, de a 86. után kétségkívül meggyűlöltem. Már az is elég, ha csak meghallom, ahogy a lányom énekelni kezdi a „Legyen hó”-t, és elfog az émelygés. Ám, nem minden mesével jártam így, van, amelyik DVD-t már elsőre is szívesen kivittem volna a nagy sötét erdőbe, és elástam volna egy jelöletlen sírba” – a szerző. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.