esküvő évforduló Kiss Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ádám humorista hosszú évek óta alkot egy párt gyönyörű feleségével, Bojanaval. A pár két éve házasodott össze, azóta pedig már kislányuk is megszületett. Ma van a házassági évfordulójuk.

Kiss Ádám ritkán oszt meg fotót családjáról közösségi oldalán. Ám a mai nap nála is kivétel, ugyanis ma van a házassági évfordulója feleségével, Bojanaval. Ebből az alkalomból esküvői fotójukon láthatjuk őket, gyönyörű rózsaszirom- eső alatt.

Először mutatta meg kislányát a népszerű magyar humorista

Kiss Ádám humorista először posztolt fotót a kislányáról, aki már majdnem egyéves.

Sebestyén Balázs kisebbik fiával, Noellel fotózkodotthttp://www.life.hu/csalad/20170820-sebestyen-balazs-kisfiaval-fotozkodott.htmlSebestyén Balázs büszke apaként pózol legújabb fotóján kisebbik fiával, Noellel. A kisfiú ultracuki, mi pedig elolvadtunk... CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMadonna cuki fotót posztolt - minden gyerek egy képenhttp://www.life.hu/csalad/20170820-madonna-csaladi-fotot-posztolt.htmlA napokban ünnepelte 59. születésnapját a popdíva, aki szemmel láthatóan nagyon boldog gyerekei körében. Meg is mutatta népes családját. Család--Madonna cuki fotót posztolt - minden gyerek egy képenhttp://www.life.hu/csalad/20170820-madonna-csaladi-fotot-posztolt.htmlA napokban ünnepelte 59. születésnapját a popdíva, aki szemmel láthatóan nagyon boldog gyerekei körében. Meg is mutatta népes családját. Család--4 döbbenetesen veszélyes amerikai csoport, banda (18+)http://www.life.hu/csalad/20170818-4-dobbenetesen-veszelyes-amerikai-csoport-banda.htmlManapság számtalan aktív szélsőséges szervezet, banda, vagy épp vallási szekta működik. Mindnek vannak egyedi szokásai, rituáléi. Akadnak köztük, akik a sátánnak mutatnak be emberáldozatokat, vagy szemétevésre kényszerítik tagjaikat. Vannak ismertek, de a legtöbbről alig lehet tudni valamit. A titkok a mindennapjaik részét képezik, ám időnként kiszivárognak információk – nem ritkán szándékosan, hogy növeljék a velük kapcsolatos félelmeket. Család--Csisztu Zsuzsa megmutatta családját - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170819-egy-foton-csisztu-zsuzsa-es-csaladja.htmlCsisztu Zsuzsa ritkán posztol fotót családjáról, ám ezúttal kivételt tett: megmutatta nyaralásukat. Család--Főiskolás lett Victoria Beckham legidősebb fiahttp://www.life.hu/csalad/20170819-foiskolas-lett-victoria-beckham-legidosebb-fia-brooklyn.htmlVictoria és David Beckham legidősebb fia főiskolára megy. A szülők pedig nem bírták ki sírás nélkül. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.