Megszületett az Edda zenészének, Hetényi Zolinak a kisfia

Edda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Hetényi Zoli, az Edda zenészének kisfia. A baba 4550 grammal, 60 centivel jött a világra. 

A kis Hetényi Domonkos Sándor hatalmas baba, édesapja elmondta, a védőnő azt mondta, még sosem látott ekkora újszülöttet. A kisfiú császárral született.

Megnősült Véber István meterorológus http://www.life.hu/csalad/20170822-megnosult-veber-istvan-meterorologus-augusztus-vegen.htmlA 36 éves tévés esküvőjéről Szellő István beszélt a csatornán. Család--Megszülte gyermekét a megerőszakolt 10 éves kislányhttp://www.life.hu/csalad/20170817-vilagrahozta-gyermeket-a-10-eves-megeroszakolt-kislany.htmlA család kérte a hatóságokat, hogy engedélyezzék az indiai kislány abortuszát, mert megerőszakolta a nagybátyja, de nem kaptak rá engedélyt. Ma a kislány világra hozta gyerekét.Család--Gyerekeivel nyaral szakítása után Hajdú Péterhttp://www.life.hu/csalad/20170813-gyerekeivel-nyaral-szakitasa-utan-hajdu-peter-frizbi-musorvezeto.htmlAhogy írtunk róla, más elképzeléseik voltak a kapcsolatukról, ezért szakított Hajdú Péter és Eszter. A műsorvezető most a gyerekeivel nyaral és a kiruccanásról képeket is posztolt. CsaládFotó: Mudra László - Origo A házuk előtt gázolta halálra egy részeg Balázs Andrea nővéréthttp://www.life.hu/csalad/20170804-a-hazuk-elott-gazolta-halalra-egy-reszeg-sofor-balazs-andrea-noveret.htmlA mindig vidám és mosolygós Balázs Andi súlyos családi tragédiájukról vallott. CsaládOrigoBabát vár az x-faktoros Shodeinde Dorkahttp://www.life.hu/csalad/20170728-babat-var-az-x-faktoros-shodeinde-dorka-enekesno.htmlAz énekesnő gyermekei, Liza és Liam kistestvért kapnak. CsaládÍgy reagált Szabó Zsófi anyukája arra, hogy nagymama leszhttp://www.life.hu/csalad/20170726-igy-reagalt-szabo-zsofi-anyukaja-arra-hogy-nagymama-lesz.htmlAhogy már írtunk róla, Szabó Zsófi babát vár. A fiatal műsorvezető először természetesen Zsoltinak mondta el az örömhírt, aztán anyukája tudta meg a terhességét. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.