Friss! Istenes Bence megkérte Csobot Adél kezét?

Forrás: Facebook/istenesbence -
Csobot Adél lánykérés Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata megérett arra, hogy egy szinttel feljebb lépjenek. Lehet, hogy már meg is történt a lánykérés!

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata már sok próbán átment, ezért nem lenne meglepő, ha egy szinttel feljebb lépnének. Megszületett a közös gyermekük, majd elköltöztek Németországba, hogy együtt kezdjenek teljesen új életet az ismeretlenben.

Eljegyezték egymást? Forrás: Facebook/istenesbence

Később pedig kénytelenek voltak külön tölteni egy hosszabb időt: Istenes Bence a Survivor forgatása miatt jó ideig távol volt a családjától. Ugyan az elszakadás nem volt egyszerű, a család gond nélkül átvészelte ezt az időszakot is. Bence és Adél kapcsolata remekül működik, de mindenkit foglalkoztat az a kérdés, hogy mikor házasodnak végre össze. Istenes Bence legutóbbi képe, és Adél sokat sejtető kommentje reményt adhat azoknak, akik már régóta ezért szurkolnak! Lehet, hogy már meg is történt a lánykérés? A tévés egy romantikus felvételt tett közzé Instagram-oldalán, melyhez Csobot Adél csak annyit írt: "Azt hiszem, megvan a válasz! Szeretlek!".

Csobot Adél kommentje elég árulkodó! Forrás: Instagram/Istenes Bence
Zalatnay Cini először láthatja unokáithttp://www.life.hu/sztarok/20170825-zalatnay-cini-eloszor-lathatja-unokait-londonban.htmlA 69 éves Zalatnay Saroltának ma is rengeteg fellépése van. Akad olyan hétvége, amikor egy nap alatt négy koncertet is ad, ezért pedig nagyon hálás az énekesnő. Azonban pont emiatt ezen a nyáron még nem láthatta Londonban élő lányát, Nikit és unokáit. De miről is van szó pontosan? Eláruljuk!TV + Sztárok--Sváby András gyermeke anyjával romantikázotthttp://www.life.hu/sztarok/20170825-svaby-andras-gyermeke-anyjaval-romantikazott-a-koncerten.htmlA szerdai Robbie Williams-koncerten romantikázott Sváby András és párja.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huLajcsi is beleavatkozott a mulatós balhébahttp://www.life.hu/sztarok/20170825-lajcsi-is-beleszolt-a-mulatos-balheba.htmlSzabó Kimmel Tamás a napokban nem kímélte Kis Grófo zenéjét egy interjúban egyszerűen szemétnek nevezte azt. Pedig még az ő slágere is elhangzik a nyár sikerfilmjében a Pappa Pia moziban. Kis Grófo higgadtan reagált Szabó Kimmel szavaira.TV + SztárokOrigoBradley Cooper Magyarországra jönhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-bradley-cooper-is-hazankba-latogat.htmlÚjabb világsztár érkezik hazánka és itt fog lakni 4 hónapon keresztül, Hölgyeim figyelem! Írtó jóképű az illető! TV + SztárokOrigoEgykori barátnője feljelentette Kozsóthttp://www.life.hu/sztarok/20170824-kozsot-egykori-baratnoje-jelentette-fel.htmlKozso feje felett gyülekeznek a sötét felhők: áramlopással is gyanúsították az énekest, most pedig egy régi barátja jelentette fel: 9 milliót utalt a zenésznek egy közös üzlet miatt, de az egészből semmi nem lett. TV + Sztárok--Till Attila elárulta, mitől olyan kisimulthttp://www.life.hu/sztarok/20170824-till-attila-elarulta-mitol-olyan-kisimult.htmlA Sztárban sztár házigazdáját kapta mikrofonvégre a Life.hu riportere, aki nemcsak az új évadról beszélt, hanem önmagáról is. Till Attila még egy titkot is elárult: kiderült, hogy ő nem tud titokban bulizni, ugyanis egyből meglátszik a fáradtság az arcán! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.