Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikknek adott interjút Ördög Nóra, aki hamarosan a Séfek séfje műsorban lesz látható. A TV2 műsorvezetője mögött mozgalmas időszak van, hiszen még nyáron is sokat forgatott, különböző események háziasszonya volt. Ez azonban nem megy a magánélete rovására, elárulta, hogy rendszeresen randiznak a férjével. 

„Az egész családi harmóniának alapja az, hogy két ember között, akik egyszer úgy döntöttek, hogy összekötik az életüket, minden rendben legyen. Időt kell szánni a másikra."

Ördög Nóra tavasszal a Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorvezetőjeként jókat kacagott a hírességek gyermekeinek beszólásain, de vajon fordított helyzetben elvállalna egy ilyen felkérését? Ez is kiderült az interjúból.

Ördög Nóra Forrás: Ördög Nóra

Csúnyán összetörte autóját Bangó Margithttp://www.life.hu/sztarok/20170826-osszetorte-autojat-bango-margit.htmlKözlekedési balesetet részese volt Bangó Margit. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki, de a család luxusterepjárója csúnyán összetört, ebben ült az énekesnő. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huMelyik híresség rejtőzik a fotókon? - Kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170723-melyik-hiresseg-rejtozik-a-fotokon.htmlÁlarc, papírzacskó vagy maszk takarja ezekenek a hírességeknek az arcát. Te felismered őket ennyiből? Tedd magad próbára a kvízünkkel! TV + Sztárok--TV2: Nem kértük fel Hajós Andrást, hogy zsűrizzen a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170826-tv2-reagalt-hajos-andras-szavaira.htmlCáfolja a TV2 Hajós András szavait. A csatorna közölte: nem kérték fel a zenészt arra, hogy a Sztárban sztár szeptemberben induló szezonjának zsűritagja legyen. TV + Sztárok--Így fest most Simon Baker, a Mentalista sztárja - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170817-igy-fest-most-simon-baker-a-mentalista-sztarja.htmlKét éve, 2015-ben forgatták a Mentalista sorozat utolsó részét. Azóta nem nagyon láthattuk a főszereplő Simon Bakert egészen mostanáig. TV + Sztárok--Vad angyal, Sonadoras, Paula és Paulina - A legerősebb szappanopera-kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-szappanopera-kviz.htmlA 90-es években egy ország magolhatta be délutánonként az összes Dél-Amerikai keresztnevet. Gonosz földbirtokos, megvakult árva, elmebeteg szépség, jóságos - lehetőleg viskóban lakó - nagyanyó, és persze kisbaba szinte minden sorozatban volt. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel még ezekre a délutáni szappanoperákra. Tedd próbára a tudásodat a kvízünkkel, ha pedig újra néznéd őket, akkor kapcsolj az Izaura TV-re, ahol újra támad a Paula és Paulina, az Esmeralda, a Titkok és szerelmek és a Vad angyal is. TV + SztárokOrigoLajcsi is beleavatkozott a mulatós balhébahttp://www.life.hu/sztarok/20170825-lajcsi-is-beleszolt-a-mulatos-balheba.htmlSzabó Kimmel Tamás a napokban nem kímélte Kis Grófo zenéjét egy interjúban egyszerűen szemétnek nevezte azt. Pedig még az ő slágere is elhangzik a nyár sikerfilmjében a Pappa Pia moziban. Kis Grófo higgadtan reagált Szabó Kimmel szavaira.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.