terhesség Gemma Whelan Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas pocakja van a terhes színésznőnek: hamarosan megérkezik a sztárcsemete. 

Hatalmas pocakja van már a Trónok harca sztárjának. És milyen jól áll neki a terhesség! A 36 éves sztár csak úgy ragyog a boldogságtól, láthatóan már nagyon várja, hogy végre édesanya lehessen.

Gemma Whelan már a terhesség utolsó szakaszában van Forrás: Northfoto

A színésznő egy csodás alkalmi dresszben jelent meg a nagy eseményen, és láthatóan egyáltalán nem próbálja eltitkolni az állapotát. Sőt, kifejezetten büszke rá, ami érthető is, hiszen egy nő életében ez az egyik legszebb életszakasz.

A Trónok harca sztárja megmutatta otthonát: Fotók!

A Trónok harca 7. évadát már milliók várták; miként is folytatódik a pozitív és negatív szereplők sorsa. Ez utóbbiba tartozik az egyik legösszetettebb karakter, Cersei Lannister is. Az őt alakító színésznő, Lena Headey enged most bepillantást az életébe: Fotók!

4 pszichopata barátnő bosszúja (18+)http://www.life.hu/csalad/20170906-4-pszichopata-baratno-bosszuja-megcsalas-feltekenyseg.htmlA bosszú, a fájdalom akkor a legkegyetlenebb, ha az ember nem is számít rá. Így történt ezekkel a férfiakkal is, akik sosem hitték volna, hogy barátnőjük, netán volt kedvesük ilyen eszközökhöz nyúlna. A pszichopaták egyik fő ismérve, hogy az ember elsőre, vagy épp másodikra egész biztos, hogy szimpatizálna vele, nem feltételezné, hogy árthat neki. CsaládThinkstockElső nap az iskolában: Így kísérte el Vilmos herceg a kis Györgyöthttp://www.life.hu/csalad/20170907-igy-ment-iskolaba-gyorgy-herceg.htmlGyörgy herceg megkeztes az iskolát. Édesapja kísérte el első napján a Thomas's Battersea iskolába. Katalin a rosszullétei miatt nem tudott velük tartani.Család--Jön a harmadik baba Kim Kardashianéknálhttp://www.life.hu/csalad/20170907-harmadik-baba-kim-kardashian-beranya.htmlKim Kardashian és Kanye West kisbabája januárban érkezik, de a bortányhősnő ezúttal nem áldozza fel testét a terhesség oltárán. Család--Vilmos herceg elárult néhány részletet Katalin terhességérőlhttp://www.life.hu/csalad/20170907-vilmos-herceg-elarult-nehany-dolgot-katalin-terhessegerol.htmlKözleményben tudatta a királyi család, hogy Katalin ismét várandós. Vilmos herceg pedig örömmel kotyogott ki néhány részletet a terhességről. Család--Pataki Zita meddőségéről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20170907-pataki-zita-meddosegerol-vallott-idojos-rtl-klub.htmlA Class FM rádiósa és az RTL időjósa, Pataki Zita a lombikbébi-programmal kapcsolatban beszélt arról, hogy mennyit próbálkoztak a férjével, hogy teherbe essen.CsaládOrigoMegszületett Fresh Wiki gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170905-megszuletett-fresh-viki-kisfia.htmlÉletet adott Fresh Wiki első gyermekének, egy kisfiúnak. Az énekesnő hihetetlenül boldog, meg is erősítette az örömhírt! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.