Születés mentős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mentősök sokszor segítenek kismamákon, olyan azonban ritkán fordul elő, hogy a saját felesége szüléséhez riasztják a mentőst, de ez is megtörténhet sőt, nemrég az egyik magyar mentőssel meg is történt!

Mindenki ott akar lenni akkor, amikor a gyermeke világra jön, de a munka néha közbeszól. Egy magyar családnál azonban nem okozott problémát, hogy a férj éppen szolgálatban volt, amikor megindult a szülés, a férfi ugyanis mentős, így a saját feleségéhez riasztották őt!

A mentősofőr saját feleségéhez vonult - Képünk illusztráció Forrás: Photononstop/Catherine Delahaye / Photononstop/Catherine Delahaye

A kismama még viccelődött is a férjével munkába indulása előtt, hogy ha beindulna a szülés, akkor őt fogja hívni, és így is lett! A történetet az Országos Mentőszolgálat osztotta meg Facebook-oldalán. "

az irányítás engedélyével azonnal indultak is. Éppen időben.

Fejős Éva és párja szakítottakhttp://www.life.hu/csalad/20170913-fejos-evat-elhagyta-a-ferje.htmlFejős Éva lett az idősebb korban szülő édesanyák példaképe, ugyanis a híres írónő 49 évesen hozta világra első gyerekét. Hatalmas volt a boldogság a családban, egészen idáig... CsaládOrigoA hollywoodi sztárokat sem kerüli el a szülés utáni depresszióhttp://www.life.hu/csalad/20170912-a-hollywoodi-sztarokat-sem-keruli-el-a-szules-utani-depresszio-ppd-tunetei-jelei.htmlA szülés után – ismét – felborul a hormonháztartás, így gyakorivá válhatnak a hangulatingadozások. Maga a szülés, minden szépsége ellenére, bizony egy krízispont a nő életében. Ennek feldolgozására nincs lehetőség az első napokban, a kórházban, így ezt érdemes otthon kibeszélni – anyukáddal, a pároddal, barátnővel, de egy pszichológus is rengeteget segíthet abban, hogy megértsd és felold magadban a történteket. Mindezek mellett pedig ott van még a PPD (postpartum depression), azaz a szülés utáni depresszió is, ami akár 1 évvel kisbabád megszületése után is jelentkezhet. CsaládOrigoItt az első fotó az egyik Clooney-babárólhttp://www.life.hu/csalad/20170912-itt-az-elso-foto-az-egyik-clooney-babarol.htmlElőször készült fénykép George és Amal Clooney egyik gyermekéről egy velencei vízitaxiban. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kis Alexander vagy Ella látható-e a képen. Család--Első kisbabájával várandós Joanne Beckham: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170912-elso-gyermekevel-terhes-david-beckham-testvere.htmlAz egész család nagyon boldog, várják már a kisbaba érkezését. Család--Így fogják majd hívni Szinetár Dóra fiáthttp://www.life.hu/csalad/20170912-szinetar-dora-fiat-igy-fogjak-majd-hivni.htmlSzinetár Dóra a Micsoda Nők! című műsorban árulta el születendő gyermeke nevét.CsaládOrigoMegmutatta fiait Dobó Kata szerelme, Zsidró Tamáshttp://www.life.hu/csalad/20170911-zsidro-tamas-fiai.htmlEgyütt szülinapozott a fiaival Zsidró Tamás, amiről fotót is osztott meg közösségi oldalán.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.