Halott magzatáról tett közzé videót Mara Lane színésznő - Videó!

Forrás: Thinkstock -
színésznő vetélés magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Sajnos nincs szívhang" - hallható az orvos szájából a videón, melyet Mara Lane színésznő tett közzé. Azért mutatta meg mindenkinek fájdalmát, hogy a hasonló cípőben járó nők tudják, nincsenek egyedül.

Normális esetben nem tette volna közzé fájdalmát Mara Lane színésznő, de ezzel a videóval szeretné támogatni azokat, akik maguk is hasonló dolgon mentek kerszetül, lehet, hogy már sokadszorra. A színésznő és férje, Jonathan Rhys Meyers ugyanis elvesztették babájukat. Szeretettel és izgalmakkal telve várták a csöppséget, de ő már nem fog megérkezni.

Mara Lane és Jonathan Rhys Meyers. itt még minden rendben volt Forrás: Instagram/Mara Lane

A színésznő közzétett egy videót arról a fájdalmas pillanatról, amikor az orvosuk közölte vele, hogy sajnos a babának nincsen szívhangja, valamint egy fotót is arról a helyreől, ahová eltemették magzatukat. Egy fa alatt nyugszik a kertjükben. "Ez segít nekem feldolgozni a helyzetet" - írta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.