Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi imádja a terhessége minden percét. Szuperül érzi magát a bőrében, és eddig alig hízott.

A műsorvezetőt inzulinrezisztenciával diagnosztizálták, ezért oda kell figyelnie arra, mit eszik. A diéta segít kordában tartani az anyagcseréjét, és megakadályozza azt is, hogy fölösleges kilókat szedjen fel a babavárás során. Zsófi eddig minössze 4 kilóval gyarapodott. A elmesélte, hogy a legszebb pillanat eddig a várandóssága során az volt, amikor 16 hetesen először mozdult meg kisbabája, aki azóta folyamatosan, reggel nyolctól este tízig tudatja édesanyjával, hogy ébren van. „A gyermekem mozog, érzem, boldogabb vagyok, mint valaha az életemben. Imádjuk, amikor mozog a kisfiunk"- árulta el Zsófi a HOT-nak. Szerencsésnek tartja magát, mert nem voltak rosszullétei, kiegyensúlyozott és elhúzódó betegségét is már a háta mögött tudja. Az, hogy apás szülés lesz-e még nem dőlt el. Attól függ, hogy az apuka, Zsolt ott szeretne-e lenni a nagy pillanaton. Zsófi semmit nem szeretne ráerőltetni párjára.

Szabó Zsófi: „A gyermekem mozog, érzem, boldogabb vagyok, mint valaha az életemben." Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.