Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már meg is mutattuk, Szulák Andrea és kislánya, Rozina nagyon hasonlítanak egymásra. Ám, a színésznő elmondása szerint csak külsőre, egyébként nagyon különböző személyiségek. Most azt is elárulta, milyen a kapcsolatuk a kislány édesapjával.

Andrea fontosnak tartja, hogy Rozina életében ott legyen az édesapja is. Úgy látja, egykori párja nagyon jó apja a gyereknek, igyekszik minden lehetőséget megteremteni, hogy jó legyen a kapcsolatuk.

"Ezen a dolgon amúgy sincs már mit keseregni, így alakult, és kész. Megtanultam elfogadni, amik történnek velem, bár nyilván mindent megteszek, hogy jobbra forduljanak a dolgaim. Ahogy korosodom, egyre pacifistább leszek, egyra jobban vágyom rá, hogy nyugalom és béke vegyen körül az élet minden terültelén" - mesélte a Bestnek.

Forrás: Instagram/szulakandrea

Így fogják majd hívni Szinetár Dóra fiáthttp://www.life.hu/csalad/20170912-szinetar-dora-fiat-igy-fogjak-majd-hivni.htmlSzinetár Dóra a Micsoda Nők! című műsorban árulta el születendő gyermeke nevét.CsaládOrigoÍgy fogják majd hívni Szinetár Dóra fiáthttp://www.life.hu/csalad/20170912-szinetar-dora-fiat-igy-fogjak-majd-hivni.htmlSzinetár Dóra a Micsoda Nők! című műsorban árulta el születendő gyermeke nevét.CsaládOrigoBelekötöttek Hódi Pamelábahttp://www.life.hu/csalad/20170822-belekotottek-hodi-pamelaba-a-facebookon.htmlLilcsót, egy barátjuk kislányát köszöntötte fel ötödik születésnapja alkalmából a Facebookon Hódi Pamela. A követői azonban csúnyán beszóltak.Család--Megnősült Véber István meterorológus http://www.life.hu/csalad/20170822-megnosult-veber-istvan-meterorologus-augusztus-vegen.htmlA 36 éves tévés esküvőjéről Szellő István beszélt a csatornán. Család--Gyerekeivel nyaral szakítása után Hajdú Péterhttp://www.life.hu/csalad/20170813-gyerekeivel-nyaral-szakitasa-utan-hajdu-peter-frizbi-musorvezeto.htmlAhogy írtunk róla, más elképzeléseik voltak a kapcsolatukról, ezért szakított Hajdú Péter és Eszter. A műsorvezető most a gyerekeivel nyaral és a kiruccanásról képeket is posztolt. CsaládFotó: Mudra László - OrigoGyönyörű terhesfotókat posztolt Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20170813-terhesfotokat-posztolt-szinetar-dora.htmlHamarosan megszületik Szinetár Dóra gyermeke. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.