Isztambuli milliárdosok gyermekeinek luxusélete: magánrepülő és gyémántok

Forrás: Instagram/the.rich.kids.of.istanbul -
Isztambul luxus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az isztambuli milliárdosok gyermekeinek nem kell egyszerű problémákon gondolkozniuk, de ne irigyeljük őket. Azt sem lehet könnyű eldönteni, hogy magánrepülővel, helikopterrel vagy épp egy Porschéval utazzanak.

Képtelenség felfogni azt a gondtalanságot, amit a milliárdosok csemetéi világszerte tapasztalnak. Azt veszik meg, amit csak akarnak, és nemcsak egy ruháról beszélünk, hanem akár egy luxuslakásról, autóról vagy ékszerről. Nem kell spórolniuk a nyaralásra, hiszen nekik minden nap üdülés, koncertekre vagy mozira sem kell félretenni.

Szép kis repcsi Forrás: Instagram/the.rich.kids.of.istanbul

Persze azért nekik is vannak problémáik, legfőképp az, hogy egy Porschébe, egy helikopterbe vagy egy magánrepülőbe pattanjanak be, de azt sem lehet könnyű eldönteni, melyik gyémánt megy jobban az aznapi öltözékhez. Az isztambuli milliárdosok gyermekeinek is ezen gondok körül forog az életük, kilátástalanságaikat egy Instagram-oldalon gyűjtötték össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.