örökbefogadás Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita őszintén mesélt sikertelen próbálkozásaikról férjével: nem sikerült teherbe esnie. Ám úgy tűnik, imái mégis meghallgattatnak és ők is szülők lehetnek.

Az Rtl Klub népszerű sztárja nyíltan és őszintén mesélt arról, hogy hiába minden próbálkozás, természetes úton nem tudott teherbe esni. Férjével még a lehetetlent is megkísérelték, ám a csodát csak néhány hétig élhették meg, ugyanis a sikeres lombikbeültetés után Zita sajnálatos módon elvetélt.

"Akkor, amikor Magyarország legjobb orvosai azt mondják: Zita, ne küzdjön! Na, ekkor kellett elengednem" - mesélte szomorúan a Fókusz kamerái előtt a sztár.

Bár természtesen úton úgy tűnik, nem tud teherbe esni, az örökbefogadás lehetőségét nem vetették el, sőt! Mi nagyon szorítunk nekik!

"A szüleim gyerekkoromban karácsonyra kihoztak gyerekeket az egri gyerekotthonból. Így kezdődött. Az összes örökbefogadásra várakozó házaspárral személyesen találkoztam, a dossziéjukat ellenőriztem, fenntartják-e még a szándékukat. És nemcsak a szülőket akartam megismerni, hanem a Pest megyei összes gyereket, aki örökbe adható, vagy az lesz valaha. Ellátogattam az összes otthonba, és folyamatosan kapcsolatot tartottam az ottani nevelőkkel, gondozókkal" - mesélte Zita az örökbe.hu-nak.

7 + 1 tökéletesen felesleges kisbabaholmi - Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20170915-7-1-tokeletesen-felesleges-baba-holmi-kellek-ujszulott.htmlEgy kisbabának nincs másra szüksége, csak szülei szeretetére és figyelmére. Ugyan már! A 21. században nem adunk ilyen nyálas maszlagra. A kicsinek igenis vannak olyan luxusigényei, amelyeket a tökéletes szülő kielégít, ha igazán szereti a gyermekét. CsaládOrigoÍgy néz ki a mindenórás Szinetár Dóra - Hatalmasra nőtt a pocakjahttp://www.life.hu/csalad/20170916-szinetar-dora-pocakja-hatalmas.htmlFriss fotót posztolt Szinetár Dóra, amin jól látszik, hogy elképesztő méretőre nőtt a pocakja.CsaládOrigoTakáts Tamás megkapta lánya felügyeleti jogáthttp://www.life.hu/csalad/20170916-takacs-tamas-valasa-utan-egyedul-neveli-lanyat.htmlTakáts Tamás, a Karthago együttes frontembere nehéz időszakon van túl. A zenész elvált feleségétől, közös lányukat pedig neki ítélte a bíróság. Család--Elpusztult Fésűs Nelly kutyájahttp://www.life.hu/csalad/20170916-elpusztult-fesus-nelly-kutyaja-belcsavarodas-miatt.htmlÚgy tűnt, hogy az orvosoknak sikerült megmenteniük a házikedvenc életét, de sajnos nem. A színésznő kutyusa elpusztult. CsaládOrigoEsküvői hagyományok; ruhák, szokás a világ minden tájárólhttp://www.life.hu/csalad/20170915-eskuvoi-hagyomanyok-ruhak-szokas-a-vilag-minden-tajarol-menyasszony.htmlManapság ritkán találni olyan menyasszonyi ruhát az esküvői magazinokban és a kifutókon, amely nem hercegnős vonalú, és nem fehér, vagy annak valamelyik árnyalata. Egyes kultúrákban, különösen Ázsiában és Afrikában, a fiatal párok azonban még mindig inkább a hagyományaiknak megfelelő esküvői ruhákat preferálják. Összegyűjtöttünk pár képet menyasszonyokról és vőlegényekről, akik nemzetük hagyományos ruháját viselték esküvőjükön. Bámulatosak, ugye? Család--Ritka családi fotót posztolt Stahl Judit - Ilyen nagy már a lánya, Hannahttp://www.life.hu/csalad/20170915-stahl-judit-csaladi-foto-lanya-hanna.htmlStahl Judit nem sokszor mutatja meg a családját, de most kivételt tett. Nem csak a lányát, az édesanyját és a testvérét is láthatjuk végre.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.