Klapka Sandy őszintén mesélt a gyermekkori traumáiról

Forrás: TV2 -
Klapka György gyermekkor Klapka Sandy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt gondolnánk, hogy híres szülők gyermekeként az élet könnyű és gördülékeny. Klapka Sandy azonban rácáfolt erre az elképzelésre. 

Klapka Sandy gyermekkora boldogan és kiegyensúlyozottan telt, míg a szüleivel Németországban élt. Ám a válást követően Mary Zsuzsi és a kislány Magyarországra kényszerültek, a sztáranyuka ugyanis nem talált kint munkát. Ezt követően pedig komoly nehézségekkel kellett szembenéznie:

"Tízéves voltam, amikor Magyarországra költöztünk édesanyámmal. Németországban ugyanis nem talált munkát, és akkor már javában zajlott a válás, apám pedig nem akart gyerektartást fizetni." - mesélte Sandy.

Klapka Sandy Forrás: TV2

Éppen ezért komoly anyagi gondokkal küzdöttek, ám a fiatal nő szerint Zsuzsi nem volt alkalmas az anyaságra, mert képtelen volt gondoskodni a lányáról:

"Őszintén szólva nem volt való neki egy gyerek. Eleinte nagyon anyás voltam, aztán rájöttem, hogy sok jóra nem számíthatok tőle. Magamra hagyott, sokszor nem tudtam mit enni. Volt, hogy egy szálloda étterméből kunyeráltam magamnak valami kaját" - írta meg a Sorry!

Emlékei szerint az iskolában is csak hátránya származott abból, hogy ismert szülők gyermeke. Sokan irigykedtek rá és ezért bántalmazták is, pedig egyáltalán nem volt kolbászból a kerítés neki sem:

"Az iskolában nagyon sokszor megvertek, megaláztak a szüleim miatt. Volt, hogy megloptak, elvették a pénzemet, csúnyán beszéltek velem. Egy idő után elegem lett ebből, és eldöntöttem, hogy magántanuló leszek"

Kiderült, hogy Klapka György miért tagadta ki fiát

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Klapka György kitagadta első fiát, Gyurit. Senki nem tudta, miért döntött így, de most fény derült a titokra: az Aranyember barátja elárulta!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.