Kapócs Zsóka terhes: 6 év után jött össze a baba

terhesség Kapócs Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka hatalmas örömhírról számolt be: babát vár. Az egykori szépségkirálynő Facebook-oldalán tudatta a hírt!

Nem is lehetne ennél boldogabb Kapócs Zsóka, hiszen most tényleg minden megvan az életében, amire vágyott. Az egykori szépségkirálynőre rátalált a szerelem, és sok küzdelem után most anyai örömök elé néz. A szőkeség nem gyakran nyilatkozik magánéletéről, de ezt a boldogságot nem tudta magában tartani.

Kapócs Zsóka várandós Forrás: Facebook / Kapócs Zsóka

Arról már korábban is beszélt, hogy megtalálta élete párját, de azt nem tudhattuk, mióta tart a szerelmük. Persze Zsóka féltve őrzi magánéletét főleg azért, mert a párja civil, és nem is akar a nyilvánosság előtt szerepelni, de szerencsére várandósságának hírét nem tartotta magában, és egy fotót is mutatott gömbölyödő pocakjáról.

6 év küzdelem után BABÁT VÁROK !

Első gyermekét várja a Breaking Bad főszereplője, Aaron Paulhttp://www.life.hu/csalad/20170920-elso-gyermeket-varja-aaron-paul-breaking-bad.htmlAz örömhírt a színész a közösségi oldalán jelenette be: megmutatva felesége gömbölyödő pocakját.Család--Transzszexuális emberek - Gyönyörű nők, akik régen férfiak voltakhttp://www.life.hu/csalad/20170919-transzszexualitas-transznemu-emberek-nok-akik-regen-ferfiak-voltak.htmlKépzeld el, hogy egy olyan testben élsz, mellyel képtelen vagy azonosulni. Amikor a tükörbe nézel, távolságot, akár undort érzel. Egy transznemű ember számára hamar nyilvánvalóvá válik, hogy valami nincs rendben vele; férfinak született, de belül nőnek érzi magát, vagy épp fordítva. Olyan gyönyörű és sikeres nőket mutatunk be, akik egy ideig férfiként voltak kénytelenek élni. Család--Erdei Zsolt kisfia egyre jobban van, szinte már teljesen egészségeshttp://www.life.hu/csalad/20170919-kigyogyult-a-betegsegebol-erdei-zsolt-kisfia.htmlEgy ország kísérte aggodalommal Erdei Zsolt kisfiának sorsát: rengetegen szurkoltak a kisembernek. CsaládOrigoKlapka Sandy őszintén mesélt a gyermekkori traumáiról http://www.life.hu/csalad/20170919-gyermekkori-traumairol-meselt-klapka-sandy.htmlAzt gondolnánk, hogy híres szülők gyermekeként az élet könnyű és gördülékeny. Klapka Sandy azonban rácáfolt erre az elképzelésre. CsaládOrigoA rossz szülők 6 jellemzőjehttp://www.life.hu/csalad/20170918-a-rossz-szulok-6-jellemzoje-gyermekbantalmazas-gyermekneveles.htmlAz első dolog, amit a szülőknek tudniuk kell, hogy nincs tökéletesség, csak tökéletességre való törekvés. A cél mindig a gyermek egészséges fejlődése kell, hogy legyen. Azonban sokan – akik gyakran maguk is rossz szülői mintát követnek -, megnyomorítják gyermekük életét. Család--Isztambuli milliárdosok gyermekeinek luxusélete: magánrepülő és gyémántokhttp://www.life.hu/csalad/20170918-isztambuli-milliardosok-gyermekeinek-luxuselete.htmlAz isztambuli milliárdosok gyermekeinek nem kell egyszerű problémákon gondolkozniuk, de ne irigyeljük őket. Azt sem lehet könnyű eldönteni, hogy magánrepülővel, helikopterrel vagy épp egy Porschéval utazzanak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.