Szinetár Dóra elárulta, hogyan született meg harmadik gyermeke

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra -
szülés Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra hamradik gyermeke is megszületett,a 40 éves színésznő pedig elárult néhány részletet Benjámin világrajöveteléről. 

Kilenchónapnyi várakozás után Szinetár Dóra végre a karjaiban tarthatja harmadik gyermekét. Nagyon várta már, hogy megpillanthassa Benjámint, de a terhesség pillanatait is élvezte. A színésznő gyermeke vasárnap látott napvilágot, Dóra pedig elárult egy-két részletet a szülésről.

Szinetár Dóra elárulta szülése részleteit Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

"

kilenckor már meg is született Benjámin, vízben.

Rosszul vagyok a gondolattól is, hogy valamit beleszúrnak a gerincembe. Zalán végig bent volt mellettem, a jelenléte nagyon sokat számított"
"Tizenegykor jóllakott, elaludt, és reggel nyolckor úgy kellett noszogatni, hogy ha gondolja, egyen valamit"

Kapócs Zsóka terhes: 6 év után jött össze a babahttp://www.life.hu/csalad/20170920-kapocs-zsoka-terhes.htmlKapócs Zsóka hatalmas örömhírról számolt be: babát vár. Az egykori szépségkirálynő Facebook-oldalán tudatta a hírt! CsaládThinkstockElső gyermekét várja a Breaking Bad főszereplője, Aaron Paulhttp://www.life.hu/csalad/20170920-elso-gyermeket-varja-aaron-paul-breaking-bad.htmlAz örömhírt a színész a közösségi oldalán jelenette be: megmutatva felesége gömbölyödő pocakját.Család--Transzszexuális emberek - Gyönyörű nők, akik régen férfiak voltakhttp://www.life.hu/csalad/20170919-transzszexualitas-transznemu-emberek-nok-akik-regen-ferfiak-voltak.htmlKépzeld el, hogy egy olyan testben élsz, mellyel képtelen vagy azonosulni. Amikor a tükörbe nézel, távolságot, akár undort érzel. Egy transznemű ember számára hamar nyilvánvalóvá válik, hogy valami nincs rendben vele; férfinak született, de belül nőnek érzi magát, vagy épp fordítva. Olyan gyönyörű és sikeres nőket mutatunk be, akik egy ideig férfiként voltak kénytelenek élni. Család--Erdei Zsolt kisfia egyre jobban van, szinte már teljesen egészségeshttp://www.life.hu/csalad/20170919-kigyogyult-a-betegsegebol-erdei-zsolt-kisfia.htmlEgy ország kísérte aggodalommal Erdei Zsolt kisfiának sorsát: rengetegen szurkoltak a kisembernek. CsaládOrigoKlapka Sandy őszintén mesélt a gyermekkori traumáiról http://www.life.hu/csalad/20170919-gyermekkori-traumairol-meselt-klapka-sandy.htmlAzt gondolnánk, hogy híres szülők gyermekeként az élet könnyű és gördülékeny. Klapka Sandy azonban rácáfolt erre az elképzelésre. CsaládOrigoIsztambuli milliárdosok gyermekeinek luxusélete: magánrepülő és gyémántokhttp://www.life.hu/csalad/20170918-isztambuli-milliardosok-gyermekeinek-luxuselete.htmlAz isztambuli milliárdosok gyermekeinek nem kell egyszerű problémákon gondolkozniuk, de ne irigyeljük őket. Azt sem lehet könnyű eldönteni, hogy magánrepülővel, helikopterrel vagy épp egy Porschéval utazzanak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.