Egy apa, aki Instagram oldalával meghódította a szülők szívét – London Dad

blog szülő London Dad Instagram gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A London Dad, tulajdonképpen egy Wimbledonban élő apuka által felépített brand. Felesége, Alice, és két lányuk, Etta valamint Cat mindennapjait örökíti meg, de egy szimpla apás Instagram fióknál, Gregory Stanton sokkal többet hozott ki a közösségi média teremtette lehetőségből. Ismerd meg ezt a csúcs szuper apukát.

Az 1 éves kislány legjobb barátja egy óriás uszkár - Fotók

Mame, az 1 éves japán kislány különös kapcsolatot ápol Rikuvak, az óriási uszkárral. A kutya egyfajta ikertestvérként követi Mame minden lépését, melyet a kislány nagymamája rendre meg is örökít. Sőt, már a nagyi komponál képeket, melyeket a több mint 27 kilós kutya békésen tűr - ruhák, lepedők, szemüveg, a 8 éves Riku bármit elvisel, csak hogy az imádott kislánnyal lehessen. Instagram oldaluknak már több mint 80 000 követője van.

Gregory, egyfajta platformként használja a „londoni apa" világát; blogol, tanácsadást tart, és saját életének képeivel mutat nagyszerű példát a gondtalan szülőségről. A Stanton családban nemet mondtak a sztereotíp szülőmintára, így Gregory nem csupán apa, de egy kicsit anya is. Állítása szerint, a régi vad énje teljesen lecsillapodott azzal, hogy apává vált.

Gregory nem csupán apa, de egy kicsit anya is Forrás: Instagram/london_dad

Az Instagram fiók volt az első.

Bevallja, hogy felesége magazinját szerette volna plusz olvasókhoz juttatni, de később ez átfordult. Látta, hogy az emberek mennyire élvezik, hogy bepillanthatnak egy apa mindennapjaiba. Ma már több mint 53 ezren követik a london_dad oldalt. Szépen lassan forrt ki benne a gondolat, mely meghatározta a későbbi tevékenységét.

Vicces posztjaival bepillantást enged egy apa mindennapjaiba Forrás: Instagram/london_dad

Az apákat jóval kevesebb oldal szólítja meg, mint az anyákat, miközben ők is éppúgy részt vesznek a gyermekeik nevelésében.

Ráadásul egy apa, teljesen másként látja a szülőséget, így számos új dologra tudja felhívni a figyelmet. Ezt az űrt tölti be a Facebook-on, a Twitteren, a már említett Instagramon Gregory, és természetesen egy blogot is ír.

Egy apa, teljesen másként látja a szülőséget, így számos új dologra tudja felhívni a figyelmet Forrás: Instagram/london_dad

Nem csupán a nevelés és a gondozás van terítéken.

Gregory valóban félig anya; lányaival rendszeresen jár sétálni, játszani a közeli parkba, de imád nekik, és velük együtt finom, egészséges ételeket készíteni. A család kedvence a japán és az ázsiai konyha – mivel Mr. Stanton 10 évet töltött ott.

A család kedvence a japán és az ázsiai konyha – mivel Mr. Stanton 10 évet töltött ott Forrás: Instagram/london_dad

A spontán fotók felüdülést jelentenek, az internetet elárasztó beállított, agyonretusált, „mindig boldogok vagyunk” képek mellett.

Ez az angol apuka napról napra bizonyítja, hogy nem lehet csak anyának és csak apának lenni, a szülőség mindkét fél számára ugyanazt kell jelentse – a maga feladataival, örömeivel együtt.

Nem lehet csak anyának és csak apának lenni, a szülőség mindkét fél számára ugyanazt kell jelentse Forrás: Instagram/london_dad

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.