Gyászol Senánszky Flóra szépségkirálynő

édesanya temetés Senánszky Flóra Adriai-tenger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel hunyt el a Magyarok Világszépe szépségkirálynője. Senánszky Flóra élete talán legnehezebb utazására készül. 

Szeptember végén Horvátországba utazik Senánszky Flóra, hogy búcsút vegyen édesanyja hamvaitól. Küldetést tejesít, az asszony földi maradványait az Adriai-tengerbe szórja. A szépségkirálynő anyukája nem volt beteg, tragikus hirtelenséggel hunyt el. Flóra akkor kapta a szomorú hírt, amikor úszóedzést tartott gyerekeknek: az édesanyja elhunyt, egyszerűen leállt a szíve - írta a Story magazin.



Bréking! Kylie Jenner babát várhttp://www.life.hu/csalad/20170923-kylie-jenner-babat-var.htmlAlig lett 20 éves a Kardashian-klán legifjabb tagja, máris gyermeket vár a szépségiparban birodalmat építő lány. CsaládOrigoNagyon megijesztette Majka Dundikát: videóhttp://www.life.hu/csalad/20170922-nagyon-megijesztette-majka-dundikat-video.htmlMajka és kedvese, Hajni hosszú évek óta alkotnak egy párt és már két csodás gyerekük is van. A kis Mariánnak pedig nem kell a szomszédba mennie egy kis poénért, ahogy édesapjának sem: így viccelték meg a sztármamit.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzörnyű traumákat élt át ez a két tatai kisgyermek: anyjuk beragasztotta a szájukathttp://www.life.hu/csalad/20170922-botranyos-korulmenyek-kozt-elt-ez-a-ket-tatai-gyermek.htmlElképesztő dolgokat tettek két tatai kisgyermekkel a szülei. Nem csoda, hogy bíróság elé került az ügyük. CsaládThinkstock20 évvel ezelőtti képeket mutatott Soma Mamagésa http://www.life.hu/csalad/20170922-igy-nezett-ki-20-evvel-ezelott-soma-mamagesa.htmlKülönleges fényképeket osztott meg közösségi oldalán Soma Mamagésa, ráadásul nem is akármilyen alkalomból. CsaládOrigoSom-Balogh Edina címlapon szoptatva állt ki a nyilvános szoptatás melletthttp://www.life.hu/csalad/20170922-som-balogh-edina-cimlapon-szoptatva-allt-ki-a-nyilvanos-szoptatas-mellett.htmlSom-Balogh Edina első gyermekét is hároméves koráig szoptatta, és a kislányával sem tervezi másként. Szerinte mellből táplálni egy gyermeket maga a csoda, ezért kiáll a nyilvános szoptatás mellett, címlapon! Család--Pataki Zita lemondott a saját gyerekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20170922-pataki-zita-lemondott-az-ujabb-lombikrol.htmlPataki Zita mindennél jobban szeretett volna anyává válni, de sem természetes úton, sem lombikprogrammal nem sikerült. Évekig próbálkoztak, a műsorvezető férje naponta szúrta injekciókkal, de hiába. CsaládOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.