Grúz béranya szült ikreket az 53 éves magyar Monikának

béranya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Későn jött el a nagy szerelem az 53 éves Monika életében, és ugyan voltak gyermekeik, mégis úgy döntöttek, hogy családot akarnak: a béranya mellett tették le a voksukat, de itthon nem volt erre lehetőségük. 

Több gyermeke is van már az 53 éves Monikának, és most újabb kettővel bővült a család, egy ikerpárra. Monika azonban nem nagymama lett, hanem újra anyuka! Későn érkezett el az újabb nagy szerelem az életében, ezért vállalkoztak újra a gyerekre, de nem ment könnyen.

Ikrei szölettek az 53 éves magyar nőnek - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

magától értetődő volt, miután egymásra találtunk, hogy közös gyermeket szeretnénk.

Blikknek"Amerikában, Angliában, Görögországban és tőlünk keletre, például Grúziában szigorúan szabályozva, rendezetten működik, csak nálunk van joghézag. Muszáj volt külföldre mennünk

Székhelyi József válásáról mesélt Hajdú Péter műsorában: videóhttp://www.life.hu/csalad/20170925-szekhelyi-jozsef-hajdunak-meselt-megdobbento-valasarol.htmlSzékhelyi József volt Hajdú Péter Esti frizbi műsorának első vendége, aki a többi között mesélt 62 éves korában született kislányáról, családjáról, valamint arról, hogyan hagyta őt el évtizedek utána felesége... Család--Íme, az első fotó Cooky és Debora kisbabájárólhttp://www.life.hu/csalad/20170924-az-elso-foto-cooky-es-debora-kisbabajarol.htmlFacebookjára posztolta ki babájuk ultrahangos fotóját Cooky és egyben megerősítette a hírt, apa lesz. CsaládOrigoEgészséges kisfiút szült egy 12 éves kislányhttp://www.life.hu/csalad/20170923-kisfiut-szult-egy-12-eves-kislany-ukrajnaban.htmlAz ukrajnai Lemberben látta meg a napvilágot a 2,5 kilós kisbaba. Az orvosok császármetszéssel segítették világra.Család--Először mesélt az anyaságról Trokán Anna színésznőhttp://www.life.hu/csalad/20170923-eloszor-meselt-az-anyasagrol-trokan-anna-szineszno-szekeres-noranak.htmlJúnius végén adott életet kisfiának, Károlynak Trokán Anna. A szép színésznő Szekeres Nórának mesélt az anyaság szépségeiről, amit leginkább a szerelemhez tudna hasonlítani. Elmondta, hogy főleg a kezdetekben nagyon keveset tudott aludni és az evésre sem figyelt oda, de mára rendeződött a napirendjük. Család--Egy apa, aki Instagram oldalával meghódította a szülők szívét – London Dadhttp://www.life.hu/csalad/20170922-egy-apa-instagram-oldala-szulok-london-dad-gyerekneveles-blog.htmlA London Dad, tulajdonképpen egy Wimbledonban élő apuka által felépített brand. Felesége, Alice, és két lányuk, Etta valamint Cat mindennapjait örökíti meg, de egy szimpla apás Instagram fióknál, Gregory Stanton sokkal többet hozott ki a közösségi média teremtette lehetőségből. Ismerd meg ezt a csúcs szuper apukát. Család--Lányuk születésekor tudták meg a szülők, hogy testvérekhttp://www.life.hu/csalad/20170923-lanyuk-szuletesekor-tudtak-meg-a-szulok-hogy-testverek.htmlA hihetetlen eset Franciaországban történt, a családi kapcsolatra a kislány anyakönyvének intézésekor derül fény. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.