Székhelyi József válásáról mesélt Hajdú Péter műsorában: videó

válás Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Székhelyi József volt Hajdú Péter Esti frizbi műsorának első vendége, aki a többi között mesélt 62 éves korában született kislányáról, családjáról, valamint arról, hogyan hagyta őt el évtizedek utána a felesége...

Hajdú arról kérdezte a magyar színészlegendát, nem dilemmázott-e amikor megismerte harminc évvel fitalabb feleségét. A válaszadás közben egy megdöbbentő részlet került elő a múltból, ugyanis Székhelyi József őszintén elmesélte, hogyan hagyta őt el 25 év után exfelesége: egy ügyvéddel küldött végzéssel tudatta, hogy ennyi volt. Elmondása szerint nem volt semmilyen előjele a kapcsolatuk megbomlásának.

Székhelyi József elmesélte, hogyan hagyta őt el felesége Forrás: [origo]

"Azt hittem, hogy megnyílik a föld alattam" - mesélte a színész.

"Az első sokk után, azt hiszem, hogy telefonáltam: Te biztos, én vagyok a címzett?"

Mostani feleségével ebben az időszakban találkozott, amikor belement hátulról autójával, miközben sminkelte magát. A sztárnak megtetszett a fiatal nő, és fél évig tartó kitartó ostrom után sikerült elnyernie a szívét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.