A legnagyobb brit pedofil bűnöző, Richard Huckle naplójából újabb molesztálási ügy derült ki

Forrás: Central News/ITV -
Richard Huckle pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonkétszeres életfogytiglanra ítélték Richard Huckle pedofil bűnözőt, aki Malajziában éveken keresztül molesztálta a gyerekeket. Naplójából most újabb esetre derült fény, egy nyugalmazott rendőrtiszt pedig újraindítaná a nyomozást: szerinte Angliában is lehetnek áldozatai a férfinak. 

A legundorítóbb ember a földön Richard Huckle, akit huszonkétszeres életfogytiglanra ítéltek kisgyerekek molesztálása miatt. Malajziában 71 rendbeli molesztálást követett el, de Kambodzsában is fajtalankodott kiskorúakkal a férfi, akit 2014-ben tartóztattak le a Gatwick Repülőtéren, miután hazatért.

Legfiatalabb áldozata féléves volt.

Richard Huckle a sötét weben számolt be undorító tetteiről, Malajziában keresztény angoltanárnak adta ki magát, és olyan gyerekeket szemelt ki magának, akik kiszolgáltatott helyzetben voltak: 9 éven át molesztálta a kicsiket, és úgy tűnik, még vannak feltáratlan molesztálási ügyek, amik hozzá kapcsolódhatnak.

A legnagyobb brit pedofil bűnöző, Richard Huckle naplójából újabb molesztálási ügy derült ki Forrás: Central News/ITV

A BBC foglalkozik a férfi esetével, és kiderült, hogy Richard Huckle naplójában egy londoni esetről is beszámolt. Vasárnapi iskolában dolgozott, a gyerekek felnéztek rá, ezt használta ki. „

Az egyik kislánytól még csókot is kaptam"

Daily MailA következő 10-15 évben több olyan fiatal is előkerül majd, aki Richard Huckle áldozata volt, de még túl fiatal"

Az egyedülálló szülők helyzete nehéz, de lehetne rajta javítanihttp://www.life.hu/csalad/20170926-az-egyedulallo-szulok-helyzete-nehez-egyszulos-csalad-csonka-csalad.htmlŐk nem láthatatlanok, nem csonkák. Ugyanolyan értékeket képviselnek, mint egy kétszülős család. A gyermeküket egyedül nevelő szülők ugyanakkor, jóval több problémával találják szembe magukat. Az Egyszülő.hu felméréséből, a több mint 1000 megkérdezett válaszai alapján az derült ki,hogy a mindennapi életben a legnagyobb nehézséget a logisztika és az elszigetelődés jelenti. CsaládThinkstockKiderült, hogy Katalin hercegnő és Vilmos herceg unokatestvérekhttp://www.life.hu/csalad/20170926-kiderult-hogy-katalin-hercegnonek-rengeteg-sztar-a-rokona.htmlKatalin hercegnőről mindenki úgy gondolta, hogy ő az a hétköznapi lány, akinek élete a valóra vált tündérmese. Rokonait elnézve viszont hamar kiderül, hogy köze sincs a civil lányokhoz: ő például a rokonai között tudhatja Ellen DeGenerest, na meg a férjét! Család--Úgy tűnik Ronaldónak kislánya lesz http://www.life.hu/csalad/20170926-ronaldo-szuletendo-gyermeke-valoszinuleg-kislany.htmlEgy véletlen baki miatt gondoljuk, hogy Ronaldóék születendő gyermeke kislány lesz. Köszönjük az Instagramnak és Georgina tánctanárának. Család--Jenny Mollen meztelenül mutatta meg testét terhesen: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170926-meztelenul-mutatta-meg-terhestestet-jenny-mollen.htmlA sztárok már terhesen is tökéletesen néznek ki, sehol egy csík, sehol egy ránc: Jenny Mollen legalábbis teljesen hibátlan, és meg is mutatta testét meztelenül. CsaládThinkstockAz apa bohócmaszkban üldözte lányát az utcán – Fegyelmezési célzattal (18+)http://www.life.hu/csalad/20170924-az-apa-bohoc-maszkban-uldozte-lanyat-az-utcan-fegyelmezes-stephen-king-az.htmlAz ohiói Vernon Barrett Jr. nem fogja elnyerni az év édesapja díját. Érthetetlen szülői fegyelmezési módszerének köszönhetően a lánya élete végéig szenvedni fog a coulrofóbiától (rettegés a bohócoktól). CsaládThinkstockGrúz béranya szült ikreket az 53 éves magyar Monikánakhttp://www.life.hu/csalad/20170925-gruz-beranya-szult-ikreket-az-53-eves-monikanak.htmlKésőn jött el a nagy szerelem az 53 éves Monika életében, és ugyan voltak gyermekeik, mégis úgy döntöttek, hogy családot akarnak: a béranya mellett tették le a voksukat, de itthon nem volt erre lehetőségük. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.