öngyilkosság Öngyilkos gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű amerikai műsorvezető öt nappal azután adott ki közleményt, hogy tinédzser fia öngyilkos lett. Megrázó sorok következnek.

"Kedves barátaim, meg kell osztanom veletek egy tragikus, szörnyű hírt. A fiam, Zachariah október 3-án a reggeli órákban, önkezével vetett véget az életének" - olvasható egy sikeres amerikai rádiós műsorvezető, Delilah közleménye a Facebookon. A megtört szívű édesanya kitért arra is, hogy fia egy ideje súlyos depresszióval küzdött, kezelésekre járt és a családja is mindenben támogatta.

A rádiósnak összesen 13 gyermeke van, 3 vér szerinti és 10 adoptált. Forrás: Facebook

"Megszakad a szívem és nem tudom, hogy lehet ezután folytatni az életet" - írja le érzéseit a rádiós, aki ezután közölte, hogy egy ideig sem a Facebookra nem tér vissza, sem a rádióba nem megy be dolgozni. "A családomra van szükségem, meg kell találunk, hogyan dolgozzuk fel ezt az elviselhetetlen veszteséget. Kérlek imádkozzatok az én drága fiamért."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.