Mága Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mága Zoltán felesége ismét kisbabát vár: érkezik a harmadik Mága baba.

Lánya, Jennifer tegnap esti koncertjén jelentette be az örömhírt Mága Zoltán: felesége újra kisbabát vár, az 5. hónapban van, így hamarosan bővülni fog a négytagú család.

„Isten éltessen benneteket, igen benneteket. Örömmel jelentem be, hogy újra apa leszek."

Gratulálunk!

Megmutatta feleségét Mága Zoltán: 20 éve él ezzel a gyönyörű szőke nővel

Mága Zoltán ritkán posztol családi képeket, Facebook-oldalán a szakmai-művészi életére helyezi a hangsúlyt. Nemrégiben azonban megmutatta gyönyörű feleségét, Annamáriát.

A halálbüntetés visszaállítása; ami ellene és ami mellette szól (18+)http://www.life.hu/csalad/20171009-halalbuntetes-kivegzes-visszaallitasa-ellenzoi-tamogatoi.htmlA halálbüntetés körül folyamatosak a viták. Sokan ellene vannak, mivel az élethez és az emberi méltósághoz való alapvető jogot vélik benne eltiporni. Azonban sokszor történik olyan kegyetlen gyilkosság, mely esetén fellángolnak a mellette szóló érvek. A halálbüntetés elleni harc világnapján járjuk körbe ezt a kényes témát. Család--Szabó Zsófin nem látszik, hogy már a nyolcadik hónapban van: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171009-szabo-zsofin-nem-latszik-hogy-mar-a-nyolcadik-honapban-van.htmlZsófinak az édesanyja küldött egy fotót, amit a csinos műsorvezető meg is mutatott a követőinek.CsaládOrigoKönnyedén beléphet a milliomosok táborábahttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20171009-gondtalan-nyugdijas-evek.htmlKényelmes nyugdíjas évek, amikor nem kell azon görcsölnünk, hogy miből fizetjük be a számlákat vagy el tudunk-e utazni egy hétvégére kikapcsolódni – sokan vágynak erre. Pedig nem kellene, hogy a gondtalan időskor elérhetetlen vágyálom maradjon, anyagi biztonságunkért és egészségünk megőrzéséért sokat tehetünk. Sokan pedig már tettek is érte: milliós a jelenlegi önkéntes nyugdíj- és egészségpénztári tagok tábora.HirdetésBajkeverő kölkök - Amikor pár percre félrenézel; fotókhttp://www.life.hu/csalad/20171006-bajkevero-kolkok-par-percre-felrenezel-szulok-gyerekek-fotok.htmlSzerinted a fény sebessége a leggyorsabb dolog? Ha szülő vagy, akkor tudod, hogy nem. A gyerekek sokkal gyorsabbak, főként, ha valami rosszalkodásról van szó! Igazi katasztrófát képesek véghezvinni akár 2-3 perc alatt is. CsaládOrigoSzinetár Dóra nagyobbik fia ma 21 éves: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171008-szinetar-dora-nagyobbik-fia-ma-21-eves-foto.htmlSzinetár Dóra első szülött fia ma ünnepli 21. születésnapját. CsaládNincs visszaút! Gerard Piqué elköltözött Shakirától és a gyerekektőlhttp://www.life.hu/csalad/20171008-gerard-pique-elkoltozott-shakiratol-es-a-gyerekektol.htmlBármennyire is tagadják, egyre több jel utal arra, hogy Shakira és Gerard Piqué kapcsolatának annyi. A focista a hírek szerint ki is költözött a közös otthonukból. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.