Megszületett Miller Zoltán és Vágó Bernadett kisbabája

Forrás: Facebook/Vágó Bernadett Rajongói Oldala , Facebook/Miller Zoltán Hivatalos Rajongói Klub -
kisbaba Miller Zoltán Vágó Bernadett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miller Zoltán és Vágó Bernadett sokáig titkolták kapcsolatukat, ám amikor kideült, úton van szerelmük gyümölcse, színt vallottak. Azóta pedig már a pici is megszületett.

Kollégáik állítják, sosem volt még ennyire kiegyensúlyozott és boldog a pár egyik tagja sem. Ám amióta egymásra találtak, le sem tudnák tagadni, mennyire boldogok és szerelmesek. A Madách Színház A nyomorultak című darabjának próbáján estek szerelembe, májusban pedig bombaként robbant a hír: babát vár a gyönyörű színésznő. Akkor csak a Babavilág című műsorban meséltek a babavárás részleteiről:

"Nagyon boldogok vagyunk, a legjobbkor jön a baba, hiszen megtaláltam életem szerelmét. Élveztem a színházi szereplés minden pillanatát, de most más szerep vár rám" - mesélte akkor a kismama.

Megszületett Vágó Bernadett és Miller Zoltán kislánya, Bella Forrás: Facebook/Vágó Bernadett Rajongói Oldala , Facebook/Miller Zoltán Hivatalos Rajongói Klub

"Nem is lehetnének boldogabbak. Zoltán nagyon büszke a kedvesére, Bernadett ugyanis csodálatosan viselte a szülést, miközben ő segített neki, ahol tudott. A baba és a mama is jól van, mindenki nagyon örül az új családtagnak. A kislányt Bellának hívják, 3100 grammal és 53 centiméterrel született és máris a szülei szeme fénye" - árulta el a Blikknek egy közeli barát.

Lionel Messi és felesége, Antonella Roccuzzo harmadik gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20171015-lionel-messi-es-felesege-antonella-roccuzzo-harmadik-gyermekuket-varjak.htmlAz argentin focista, Lionel Messi felesége, Antonella Roccuzzo hatalmas bejelentést tett az Instagramon. CsaládOrigoLeányanyák, avagy a világ legfiatalabb szüleihttp://www.life.hu/csalad/20171013-leanyanyak-avagy-a-vilag-legfiatalabb-szulei-fiatal-anyak-gyermekanyak.htmlHagyományosan egy pár akkor vállal gyermeket, amikor érzelmileg és egzisztenciálisan is készen áll rá. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a baba korábban kopogtat. Ilyenkor két választása van a fiatalnak; elveteti vagy megszüli. Most megmutatjuk a legfiatalabb anyákat és apákat. CsaládOrigoLetartóztatták nőverésért Katalin hercegné nagybátyjáthttp://www.life.hu/csalad/20171014-letartoztattak-noveresert-katalin-hercegne-nagybatyjat-a-feleseget-utotte.htmlGary Goldsmith-et testi sértéssel gyanúsítják. Katalin nagybátyja az utcán ütötte meg 47 éves feleségét, Julie-Annt. Család--Véget érhet a pereskedés Pártos Csilla és Pécsi Ildikó közötthttp://www.life.hu/csalad/20171014--veget-erhet-iden-a-pereskedes-partos-csilla-es-pecsi-ildiko-kozott.htmlMég az idén lezárulhat Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla pere: az elkövetkezendő 1 hónapra 3 tárgyalást is kitűztek. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzívesen vállalna gyereket Gallusz Niki és kedvese, Laurahttp://www.life.hu/csalad/20171013-szivesen-vallalna-gyereket-gallusz-niki-es-kedvese-laura.htmlGallusz Niki és párja, Laura boldogan élnek, de egy dolog mégis hiányzik: gyereket szeretnének... CsaládOrigoHajdú Péter vallomása a családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20171013-hajdu-peter-vallomasa-a-csaladjarol-maganeleterol.htmlElvált szülők gyerekeként nőtt fel, mégsem vigyázott eléggé a családjára, vallja Hajdú Péter. Elmondta, nem könnyű úgy élni, hogy vannak gyermekei, azonban nincsenek vele mindennap. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.