Katalin hercegnő szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áprilisra várja harmadik gyermekét Katalin cambridge-i hercegnő, Vilmos herceg felesége. A hírt kedden jelentette be egymondatos Twitter-üzenetében a Kensington-palota, a hercegi házaspár londoni rezidenciája.

Katalin hercegnő terhességéről az udvar már szeptemberben hírt adott, de a keddi bejelentésig nem volt ismert, hogy a gyermek érkezése mikorra várható. Vilmosnak, az Egyesült Királyság jövőbeni uralkodójának és hitvesének első gyermeke, György herceg 2013 júliusában, húga, Charlotte hercegnő 2015 májusában született. Édesapja után György egykor maga is az Egyesült Királyság uralkodója lesz.

György herceg és Charlotte hercegnő kistestvére az ötödik helyre kerül majd a brit trónutódlási sorrendben, a hatodik helyre utasítva a jelenlegi ötödiket, Harry herceget, Vilmos öccsét.
Vilmos és Katalin harmadik gyermekének trónöröklési helyét immár nem befolyásolja, hogy fiúnak vagy leánynak születik, ugyanis a brit kormány kezdeményezésére az elmúlt években elindított és kiteljesedett reformfolyamat eltörölte a királyi fiúutódok trónutódlási elsőbbségét. Így ha a harmadik gyermek fiú lesz, akkor sem lépne nővére, Charlotte elé a trónutódlási sorrendben.

Katalin hercegnő - csakúgy, mint két előző terhességének korai szakaszában - ezúttal is heveny terhességi rosszullétektől szenvedett, és ezért a múlt hónapban több nyilvános programját lemondták.
A hercegnőt első terhessége idején kórházban is kezelték e tünetekkel, és második várandóssága alatt is programokat kellett lemondani hasonlóan heveny rosszullétek miatt. Katalin azonban most már jobban van, hétfőn megjelent egy nyilvános londoni jótékonysági rendezvényen, és a Kensington-palota keddi bejelentése szerint a házaspár a jövő év elején együtt utazik hivatalos svédországi és norvégiai látogatásra.

Megkerült az x-faktoros Bereznay Dániel eltűnt kistestvérehttp://www.life.hu/csalad/20171017-megkerult-az-x-faktoros-bereznay-daniel-eltunt-kistestvere-barnabas.htmlTegnap látott napvilágot a hír, hogy eltűnt Bereznay Dániel kistestvére, Barnabás. A hároméves kisfiút a rendőrség is kereste, édesanyja pedig a Facebookon kért segítséget. Most úgy tűnik, hogy az ügy megoldódott.CsaládOrigoSzülés közben sminkelték Heidi Montagot: videó http://www.life.hu/csalad/20171017-szules-kozben-sminkelt-heidi-montag.htmlHeidi Montag nagyon figyelt rá, hogy szülés közben is kifogástalan legyen a megjelenése. Család--Eltűnt: szeptember óta keresik az x-faktoros Bereznay Dániel kistestvéréthttp://www.life.hu/csalad/20171017-szeptember-ota-keresik-az-x-faktoros-bereznay-daniel-kistestveret.htmlSzeptember 10. óta keresi az édesanyja a kis Barnabást, aki Bereznay Dániel, az X-Faktorba váratlanul visszatért énekes féltestvére. Dániel és a kisfiú édesapja közös. CsaládOrigoSzexuális zaklatás a munkahelyen – Ismerd fel a zaklatót, és tégy ellene!http://www.life.hu/csalad/20171016-szexualis-zaklatas-a-munkahelyen-ismerd-fel-tegy-ellene.htmlA munkahelyünkön számos elvárásnak kell megfelelnünk; a munkatársakkal és a főnökünkkel szemben egyaránt. A Harvey Weinstein-ügy kapcsán előtérbe került a munkahelyi szexuális zaklatás. Ezeket azonban gyakran maguk az érintettek sem kezelik olyan komolysággal, mint amilyennel kellene. Akaratlanul is alapot szolgáltatva ezzel a zaklató felbátorodásának. Miként ismerhető fel a szexuális zaklatás a munkahelyen, mit tehetsz ellene? Ezekre keressük a választ. CsaládOrigoKisbabájával fotózkodott Szinetár Dóra: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171016-kisbabajaval-fotozkodott-szinetar-dora-foto.htmlCsodás képet posztolt a közelmúltban szült Szinetár Dóra: kisfiával az autóban utazott. Család--Lionel Messi és felesége, Antonella Roccuzzo harmadik gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20171015-lionel-messi-es-felesege-antonella-roccuzzo-harmadik-gyermekuket-varjak.htmlAz argentin focista, Lionel Messi felesége, Antonella Roccuzzo hatalmas bejelentést tett az Instagramon. CsaládOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.