Eltűnt: szeptember óta keresik az x-faktoros Bereznay Dániel kistestvérét

óvodás eltűnt féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 10. óta keresi az édesanyja a kis Barnabást, aki Bereznay Dániel, az X-Faktorba váratlanul visszatért énekes féltestvére. Dániel és a kisfiú édesapja közös.

A gyermeket már a rendőrség is keresi, megtalálható az eltűnt személyek listáján, az édesanyja pedig a Facebookon kért segítséget. A posztból kiderül, hogy Barni három éves, vékonyka kisfiú. Haja szőke, szeme kékeszöld. Az édesanyja úgy sejti, hogy már levágták a haját, hogy ne legyen felismerhető. A kisfiút az apjával látták utoljára, nagy valószínűséggel egy 15 éves Mercedes Sprinterrel közlekednek.

A Blikknek az RTL Klub megerősítette, hogy valóban az x-faktoros versenyző testvéréről van szó. Íme, a kisfiú képe a rendőrség oldaláról:

Eltűnt: szeptember óta keresik az x-faktoros Bereznay Dániel kistestvérét, Bereznay Barnabást Forrás: police.hu

A lapnak a 17 éves Dániel így nyilatkozott:
"Amióta a féltestvéremmel eltűnt apukám, azóta nem találkoztam vele, de nagyon sajnálom a történteket, és remélem, hamar megoldódik ez a családi probléma."

Ha bárki látta az eltűnt fiút, vagy tud róla valamit, értesítse a rendőrséget: a +36 1 299 2622-es számon vagy jelezze a kir.22rk.dl@budapest.police.hu e-mail címen.

Lionel Messi és felesége, Antonella Roccuzzo harmadik gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20171015-lionel-messi-es-felesege-antonella-roccuzzo-harmadik-gyermekuket-varjak.htmlAz argentin focista, Lionel Messi felesége, Antonella Roccuzzo hatalmas bejelentést tett az Instagramon. CsaládOrigoKisbabájával fotózkodott Szinetár Dóra: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171016-kisbabajaval-fotozkodott-szinetar-dora-foto.htmlCsodás képet posztolt a közelmúltban szült Szinetár Dóra: kisfiával az autóban utazott. Család--Hullámzó házasságáról mesélt Pink http://www.life.hu/csalad/20171016-pink-oszinten-meselt-a-hazassagarol.htmlA híres énekesnő elárulta, hogy a házasélet nem mindig fenékig tejfel, sőt... Család--Megszületett Miller Zoltán és Vágó Bernadett kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20171016-megszuletett-miller-zoltan-es-vago-bernadett-elso-kisbabaja.htmlMiller Zoltán és Vágó Bernadett sokáig titkolták kapcsolatukat, ám amikor kideült, úton van szerelmük gyümölcse, színt vallottak. Azóta pedig már a pici is megszületett. CsaládOrigoLeányanyák, avagy a világ legfiatalabb szüleihttp://www.life.hu/csalad/20171013-leanyanyak-avagy-a-vilag-legfiatalabb-szulei-fiatal-anyak-gyermekanyak.htmlHagyományosan egy pár akkor vállal gyermeket, amikor érzelmileg és egzisztenciálisan is készen áll rá. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a baba korábban kopogtat. Ilyenkor két választása van a fiatalnak; elveteti vagy megszüli. Most megmutatjuk a legfiatalabb anyákat és apákat. CsaládOrigoLetartóztatták nőverésért Katalin hercegné nagybátyjáthttp://www.life.hu/csalad/20171014-letartoztattak-noveresert-katalin-hercegne-nagybatyjat-a-feleseget-utotte.htmlGary Goldsmith-et testi sértéssel gyanúsítják. Katalin nagybátyja az utcán ütötte meg 47 éves feleségét, Julie-Annt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.