Szülés közben sminkelték Heidi Montagot: videó

szülés Spencer Pratt Heidi Montag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Montag nagyon figyelt rá, hogy szülés közben is kifogástalan legyen a megjelenése.

Október elsején megszületett Spencer Pratt és Heidi Montag kisbabája. A kicsi szerencsére makk egészséges, és az édesanyja is jól van. Heidi természetes úton hozta világra a babáját egy Los Angeles-i magán klinikán, ahol a férje videót is készített a nem mindennapi eseményről. A 31 éves szőkeség még sminkest is kért magának, hogy nagyon jól nézzen ki, mikor először találkozik a kisfiával.

MIRACLE BABY

Pratt Daddy (@spencerpratt) által megosztott bejegyzés,

A 34 éves édesapa elárulta, hogy nem látta közelről a szülést, és a köldökzsinórt sem ő vágta el.
"Nem igazán tudtam, hogy milyen lesz a szülés. De amikor meghallottam Heidi első fájdalommal teli kiáltozásait, akkor azért éreztem, hogy ilyen élményekre egyáltalán nem voltam felkészülve"
- mesélte a sorozatsztár.

A szőke szépség nem kért érzéstelenítést, mindent a maga természetességében akart megélni, amiért Spencer nagyon büszke rá.

Hullámzó házasságáról mesélt Pink http://www.life.hu/csalad/20171016-pink-oszinten-meselt-a-hazassagarol.htmlA híres énekesnő elárulta, hogy a házasélet nem mindig fenékig tejfel, sőt... Család--Rózsa György lélekben nem tudja elengedni a feleségét http://www.life.hu/csalad/20171005-lelekben-meg-mindig-egyutt-van-rozsa-gyorgy-es-a-felesege.htmlRózsa György felesége már 16 éve elhunyt, de a köztük lévő erős kapocs miatt a híres műsorvezető még mindig rengeteget gondol rá. Család--Szexuális zaklatás a munkahelyen – Ismerd fel a zaklatót, és tégy ellene!http://www.life.hu/csalad/20171016-szexualis-zaklatas-a-munkahelyen-ismerd-fel-tegy-ellene.htmlA munkahelyünkön számos elvárásnak kell megfelelnünk; a munkatársakkal és a főnökünkkel szemben egyaránt. A Harvey Weinstein-ügy kapcsán előtérbe került a munkahelyi szexuális zaklatás. Ezeket azonban gyakran maguk az érintettek sem kezelik olyan komolysággal, mint amilyennel kellene. Akaratlanul is alapot szolgáltatva ezzel a zaklató felbátorodásának. Miként ismerhető fel a szexuális zaklatás a munkahelyen, mit tehetsz ellene? Ezekre keressük a választ. CsaládOrigoEltűnt: szeptember óta keresik az x-faktoros Bereznay Dániel kistestvéréthttp://www.life.hu/csalad/20171017-szeptember-ota-keresik-az-x-faktoros-bereznay-daniel-kistestveret.htmlSzeptember 10. óta keresi az édesanyja a kis Barnabást, aki Bereznay Dániel, az X-Faktorba váratlanul visszatért énekes féltestvére. Dániel és a kisfiú édesapja közös. CsaládOrigoKisbabájával fotózkodott Szinetár Dóra: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171016-kisbabajaval-fotozkodott-szinetar-dora-foto.htmlCsodás képet posztolt a közelmúltban szült Szinetár Dóra: kisfiával az autóban utazott. Család--Megszületett Miller Zoltán és Vágó Bernadett kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20171016-megszuletett-miller-zoltan-es-vago-bernadett-elso-kisbabaja.htmlMiller Zoltán és Vágó Bernadett sokáig titkolták kapcsolatukat, ám amikor kideült, úton van szerelmük gyümölcse, színt vallottak. Azóta pedig már a pici is megszületett. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.