Interjút adott a halálra éheztetett gyöngyösi kislány anyja

Forrás: Facebook/HírTV -
halál éheztetés gyöngyösi gyermekhalál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönygösi kislány másfél évesen halt meg, mindössze 3,5 kilós volt. Az anyát 18, az apát 15 év börtönre ítélték. A nő a börtönből adott interjút, elmondta, szerinte miért halt meg a gyereke.

Másfél évesen halt meg a gyöngyösi kislány, amikor a rendőrök megtalálták, mindössze 3,5 kilós volt. A anya súlyos fegyházbüntetést kapott, de nem tartja magát bűnösnek. A HírTV Riasztás című műsorának adott interjúban állítja, nem éheztették szándékosan a gyereket annak ellenére, hogy 3250 grammal született és 3500 grammal halt meg.

J. Médea szerint betegség volt a kislánya Forrás: Facebook/HírTV

kilóban soknak hangzik, de ez nem volt annyira látványos.

BorsA lány gyermek újszülött kori anyagcsere vizsgálata 2014 december hazabocsátásakor megtörtént. A szűrővizsgálat negatív eredménnyel zárult"

Nem fogad örökbe, nem él a petesejt-donáció lehetőségével Pataki Zitahttp://www.life.hu/csalad/20171018-nem-fogad-orokbe-nem-el-a-petesejt-donacio-lehetosegevel-pataki-zita.htmlBármennyire is szeretett volna, nem sikerült gyereket szülnie Pataki Zitának. A szép időjós nyolcszor vett részt lombikprogramon, de mégis le kellett mondani legnagyobb álmáról: a gyerekről. Adódik a kérdés, vajon Zita miért nem fogad örökbe a férjével gyermeket, illetve miért nem vállalkozik petesejt-donációra, adományozásra. Elmondta. Család--Megkerült az x-faktoros Bereznay Dániel eltűnt kistestvérehttp://www.life.hu/csalad/20171017-megkerult-az-x-faktoros-bereznay-daniel-eltunt-kistestvere-barnabas.htmlTegnap látott napvilágot a hír, hogy eltűnt Bereznay Dániel kistestvére, Barnabás. A hároméves kisfiút a rendőrség is kereste, édesanyja pedig a Facebookon kért segítséget. Most úgy tűnik, hogy az ügy megoldódott.CsaládOrigoSzexuális zaklatás a munkahelyen – Ismerd fel a zaklatót, és tégy ellene!http://www.life.hu/csalad/20171016-szexualis-zaklatas-a-munkahelyen-ismerd-fel-tegy-ellene.htmlA munkahelyünkön számos elvárásnak kell megfelelnünk; a munkatársakkal és a főnökünkkel szemben egyaránt. A Harvey Weinstein-ügy kapcsán előtérbe került a munkahelyi szexuális zaklatás. Ezeket azonban gyakran maguk az érintettek sem kezelik olyan komolysággal, mint amilyennel kellene. Akaratlanul is alapot szolgáltatva ezzel a zaklató felbátorodásának. Miként ismerhető fel a szexuális zaklatás a munkahelyen, mit tehetsz ellene? Ezekre keressük a választ. CsaládOrigoLeányanyák, avagy a világ legfiatalabb szüleihttp://www.life.hu/csalad/20171013-leanyanyak-avagy-a-vilag-legfiatalabb-szulei-fiatal-anyak-gyermekanyak.htmlHagyományosan egy pár akkor vállal gyermeket, amikor érzelmileg és egzisztenciálisan is készen áll rá. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a baba korábban kopogtat. Ilyenkor két választása van a fiatalnak; elveteti vagy megszüli. Most megmutatjuk a legfiatalabb anyákat és apákat. CsaládOrigoAbortuszairól vallott Soma Mamagésahttp://www.life.hu/csalad/20171013-abortuszairol-vallott-soma-mamagesa-a-tv2-mokkaban.htmlTöbb híresség is biztosította támogatásáról a Szinetár-Makranczi házaspárt, miután nyilvánosságra hozták, Down-szindrómás kisbabájuk született. Dóra arról írt a közösségi oldalon, hogy azért nem csináltatták meg a célzott vizsgálatot, mert a magzat elvétele nem volt opció. Soma Mamagésa a TV2 Mokkájában szólt hozzá a témához és megdöbbentő vallomást tett. Család--Szívesen vállalna gyereket Gallusz Niki és kedvese, Laurahttp://www.life.hu/csalad/20171013-szivesen-vallalna-gyereket-gallusz-niki-es-kedvese-laura.htmlGallusz Niki és párja, Laura boldogan élnek, de egy dolog mégis hiányzik: gyereket szeretnének... CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.