#Bochkor: Sarka Kata ápolt volt a szülés után is, jelentette ki Hajdú Péter

Fotó: Mudra László [origo] -
Sarka Kata #Bochkor Csősz Boglárka Hargitai Bea Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla, Csősz Bogi kijelentését, miszerint szülés után az ember megszűnik nőnek lenni, a #Bochkor című műsorban is kibeszélték a vendégek. Hargitai Bea cáfolta Bogit, ám azt hozzátette, a szülés után az édesanya valóban nem mindig túl nőies, ilyenkor az anya savanyú tejszagú és büdös. Hajdú Péter ezt kikérte magának Kata nevében is. 

"Az én feleségem nem volt büdös" - jelentette ki, és hozzátette, nagyon fontos, hogy egy férfi ilyenkor a felesége mellett álljon. Elmesélte, hogy Kata 30 kilót hízott az első várandóssága alatt, mint ahogyan sok nő is, és arról bezélt, hogy félrelépni ilyenkor a legnagyobb aljasság. Hajdú házassága a műsorban később is szóba került, amikor arról beszélgettek, ha vissza lehetne menni az időben, ki, mit változtatna az életén. "Én nem bánom a házasságomat egy percig sem, nem is tudok arról az időszakról rosszat mondani, a gyerekeim a legfontosabbak.. a barátságokat viszont kell átértékelni" - mondta.

Fotó: Mudra László [origo]
Letartóztatták nőverésért Katalin hercegné nagybátyjáthttp://www.life.hu/csalad/20171014-letartoztattak-noveresert-katalin-hercegne-nagybatyjat-a-feleseget-utotte.htmlGary Goldsmith-et testi sértéssel gyanúsítják. Katalin nagybátyja az utcán ütötte meg 47 éves feleségét, Julie-Annt. Család--Elárulta születendő kisbabája nevét Czippán Anetthttp://www.life.hu/csalad/20171006-elarulta-szuletendo-kisbabaja-nevet-czippan-anett-musorvezeto.htmlAnett, párja és kisfia, a hatéves Olivér alig várják már az új jövevényt.CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoAbortuszairól vallott Soma Mamagésahttp://www.life.hu/csalad/20171013-abortuszairol-vallott-soma-mamagesa-a-tv2-mokkaban.htmlTöbb híresség is biztosította támogatásáról a Szinetár-Makranczi házaspárt, miután nyilvánosságra hozták, Down-szindrómás kisbabájuk született. Dóra arról írt a közösségi oldalon, hogy azért nem csináltatták meg a célzott vizsgálatot, mert a magzat elvétele nem volt opció. Soma Mamagésa a TV2 Mokkájában szólt hozzá a témához és megdöbbentő vallomást tett. Család--Hajdú Péter vallomása a családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20171013-hajdu-peter-vallomasa-a-csaladjarol-maganeleterol.htmlElvált szülők gyerekeként nőtt fel, mégsem vigyázott eléggé a családjára, vallja Hajdú Péter. Elmondta, nem könnyű úgy élni, hogy vannak gyermekei, azonban nincsenek vele mindennap. Család--Először mesélt az anyaságról Trokán Anna színésznőhttp://www.life.hu/csalad/20170923-eloszor-meselt-az-anyasagrol-trokan-anna-szineszno-szekeres-noranak.htmlJúnius végén adott életet kisfiának, Károlynak Trokán Anna. A szép színésznő Szekeres Nórának mesélt az anyaság szépségeiről, amit leginkább a szerelemhez tudna hasonlítani. Elmondta, hogy főleg a kezdetekben nagyon keveset tudott aludni és az evésre sem figyelt oda, de mára rendeződött a napirendjük. Család--Csősz Bogi elmondta, miért nem szeretne még gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20171007-csosz-bogi-elmondta-miert-nem-szeretne-meg-gyereket-szulni.htmlAz már a Feleségek luxuskivitelben korábbi epizódjaiból is kiderült, hogy Csősz Bogiban nem tombol a gyerek utáni vágy. Viviennél járva meg is jegyezte, a szőkeség otthnaként szolgáló lakóparkban őt rettenetesen zavarná a gyerekek nyüzsgése, és amúgy sem szeretne még anya lenni, ő inkább a karrierjére koncentrál. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.