Meghalt a kislány, akinek az volt a bűne, hogy nem akarta meginni a tejét

tej kislány meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnése után két héttel találták meg annak a kislánynak a holttestét, akinek azért kellett meghalnia, mert nem itta meg a tejét.

A három éves Sherin Mathews a texasi Richardsonban élt szüleivel. Egyik hajnalban nem akarta meginni a tejét, ezért az édesapja büntetésből kizárta a házból, a hátsó kertbe. A kislány nem sokkal később eltűnt. A rendőrök most, két héttel később találták meg a holttestét. A halál okát még vizsgálják.

Az apa, Wesley Mathews beismerte, hogy ő zavarta ki az udvarra a kislányt, ám elmondása szerint kikötötte egy fához. Mikor azonban negyed óra múlva kiment, a lánya már nem volt ott. Az apa csak öt órával később jelentette be, hogy nem találja gyermekét. A kislány testét másfél kilóméterre találták meg onnan, ahova büntetésből került - írta meg a Mirror.

„48 órás kihívás” miatt tűnnek el nyomtalanul a fiatalok – Újabb Facebook Challengehttp://www.life.hu/csalad/20171021--48-oras-kihivas-nyomtalanul-eltunnek-a-fiatalok-orult-facebook-challenge.htmlA „48 órás kihívás" egy igen labilis korosztályt céloz meg, a 14 évnél fiatalabbakat. Döbbenet, hogy számukra szüleik és barátaik érzései sem számítanak, egyszerűen csak gyűjtik az aggódó posztokat és részvétlájkokat. Korábban már írtunk a forró vizes challenge-ről, amely életet is követelt. Ez az új, Nyugat-Európában már népszerű kihívás talán még veszélyesebb. CsaládOrigoKiköpött édesapja Dévényi Tibi bácsi fia, Mátéhttp://www.life.hu/csalad/20171022-kikopott-edesapja-devenyi-tibi-bacsi-fia-mate-lattuk-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-musorban.htmlMásodik gyereke, Máté születésekor 56 éves volt Dévényi Tibor. Apa és fia a nagy korkülönbség ellenére igazi jó barátok. A kissrác pedig külsőre szakasztott híres apukája. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoSzexista gyerekjátékok, melyek létezése teljességgel indokolatlan (18+)http://www.life.hu/csalad/20171020-szexista-jatekok-melyeknek-nem-szabadna-letezni-gyerek-18.htmlA gyerekkor ártatlan, és nem része a tömény szexualitás. Persze már a pár évesek is tisztában vannak azzal, hogy a lányoknak puncijuk, a fiúknak pedig kukijuk van. Idővel szóba kerül, hogy hogyan születik a kisbaba, miért csókolózik anya és apa. Már mutattunk olyan játékokat, melyeket sose adnánk gyerek kezébe, ám amiket most bemutatunk, túlmennek a határon. Család--Bombera Krisztina: "Az udvarlásnak és erőszaknak semmi köze egymáshoz"http://www.life.hu/csalad/20171021-bombera-krisztina-kifakadt-a-szexualis-zaklatasok-miatt.htmlBombera Krisztina reagált Hont András cikkére a Facebook-oldalán. A műsorvezető pontokba szedve ment végig a szexuális zaklatásokról szóló íráson. Család--Sosem bocsát meg lánya vőlegényének Oszter Sándorhttp://www.life.hu/csalad/20171021-sosem-bocsat-meg-lanya-alexandra-volegenyenek-oszter-sandor.htmlBár lányával, Alexandrával már beszélnek, leendő vejével a mai napig nem áll szóba Oszter Sándor. Család--Gyönyörű nő lett Geszler Dorottya lánya, Laura: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171020-gyonyoru-no-lett-geszler-dorottya-lanya-laura.htmlAz egykori műsorvezető Spanyolországban látogatta meg lányát.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.