Ötéves kislányát szoptatja a brit anya, Sophie Mei Lan

Forrás: Instagram/Sophie Mei Lan -
szoptatás anya anyatej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 29 éves brit nő még mindig szoptatja 5 éves kislányát, és ő semmi kivetnivalót nem lát ebben. Szerinte az anyatej tápláló, nyugtató és ingyen van!

A fiatal brit anya még mindig szoptatja kislányát, Jasmine-t annak ellenére, hogy a gyermek már 5 éves. Sophie Mei Lan azt vallja, hogy ez a táplálás közelebb hozza hozzá gyermekét, de nem ez az egyetlen előnye. „Szerintem semmi furcsa nincs egy gyerek táplálásában. Jasmine tavaly iskolába kezdett járni, és megmondtam neki, hogy nem sok olyan gyermek lesz az osztályában, aki még szopik, de őt nem zavarta" – mondta Sophie, akinek van egy kétéves lánya is, természetesen őt is így eteti.

Sophie Mei Lan még mindig szoptat Forrás: Instagram/Sophie Mei Lan

„Az anyatej tápláló, nyugtatót és ingyenes" – sorolja az érveket a 29 éves anya, aki állítja, hogy az elmúlt években ezzel több ezer fontot spórolt. Sokan bántják ugyan őt amiatt, hogy még mindig szoptatja gyermekeit, de őt nem érdekli. Az viszont annál inkább, hogy a férje sem rajong már ezért: a 30 éves séfként dolgozó férfi is azt szeretné, ha felesége felhagyna már ezzel, mivel az etetések nagyon kifárasztják a nőt.

A legújabb kutatások azt bizonyítják, hogy azok a nők, akik hosszabb ideig szoptatják gyermeküket, figyelmesebb anyák lesznek a gyermek első 10 évében, ráadásul a nők mentélis egészségére is jó hatással van a gyerekek kitolt anyatejes táplálása. Az pedig már régóta nem kérdés, hogy a babák számára milyen pozitív előnyökkel jár az anyatej: a magasabb intelligánciát, és erősebb immunrendszert is a hosszú szoptatás pozitív hatásainak tulajdonítják.

8 éves koráig akarja szoptatni 4 éves fiát az anya

Igény szerint még mindig szoptatja 4 éves fiát Sophie Emma Rose, sőt egy ágyban is alszik a gyermekkel. Úgy véli, elfogadottnak kellene lennie, hogy idősebb korban is így táplálják az anyák a gyermekeiket. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Kapócs Zsóka elárulta, hogy kisfia vagy kislánya leszhttp://www.life.hu/csalad/20171102-kapocs-zsoka-elarulta-kisfia-vagy-kislanya-lesz.htmlKapócs Zsóka különleges módon jelentette be, hogy kisfia vagy kislánya lesz: egy óvodában. A gyerekeknek ajándékozott emeletes torta töltelékének a színéből lehetett következtetni a baba nemére. CsaládOrigoGyerekszemmel fel sem tűnt, milyen rosszak is a szüleinkhttp://www.life.hu/csalad/20171031-gyerekszemmel-fel-sem-tunt-milyen-rosszak-is-a-szuleink-felnott-gyerekneveles.htmlFurcsa, mikor a szüleinkre egyenrangú félként kezdünk tekinteni. Ez az idő többnyire akkor jön el, amikor mi magunk is valódi, önálló felnőttekké válunk, vagy gyermekünk születik. Ijesztő meglátni a hibáikat, és újraértékelni gyerekkorunk egy-egy történését. CsaládOrigoMucsi Zoltánnak van egy eltitkolt lányahttp://www.life.hu/csalad/20171031-mucsi-zoltan-eltitkolt-lanyarol-vallott.htmlMucsi Zoltán igyekezett mindig szűkszavúan nyilatkozni családjáról és a magánéletükről, ezért lehet, hogy senki nem tudott róla, a három fia mellett van egy lánya is. Most először beszélt a színész a legfiatalabb gyermekükről. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoKisfia első születésnapját ünnepli Liptai Claudia: fotó! http://www.life.hu/csalad/20171030-egy-eves-lett-liptai-claudia-kisfia.htmlHihetetlen, hogy már eltelt egy év, és Liptai Claudia kisfia egy éves lett. CsaládOrigoElső gyermekét várja a 40 éves magyar színésznő, Szamosi Zsófiahttp://www.life.hu/csalad/20171029-elso-gyermeket-varja-a-40-eves-magyar-szineszno-szamosi-zsofia.htmlA Terápia című sorozat harmadik évadának premierjén mutatta meg hatalmas pocakját Szamosi Zsófia színésznő, . Család--Megszületett Dammak Jázmin kislánya, Szonjahttp://www.life.hu/csalad/20171028-megszuletett-dammak-jazmin-kislanya.htmlMegszületett a vízilabdázó Hosnyánszky Norbert és a modell-szépségkirálynő Dammak Jázmin második gyermeke. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.