Alec Baldwin felesége, Hilaria negyedik gyermekével várandós

terhesség kisbaba Hilaria Baldwin Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 59 éves színész csinos felesége az Instagramon jelentette be a nagyszerű hírt.

Cuki fotót posztolt a 33 éves Hilaria Baldwin pénteken: Alec Baldwin és családja a földön hancúrozik, a legidősebb gyermek pedig az édesanyja pocákjára tapasztja a fülét. "Tavasszal újabb csapattag érkezik a Baldwinitókhoz" - írta a képhez Hilaria. Már azt is tudják, hogy a kisbaba fiú lesz.

A párnak már van három közös gyermeke: Carmen négy éves, Rafael két éves, és Leonardo egy éves. Baldwinnak van egy 22 éves lánya is, Ireland, akinek édesanyja a 9 és 1/2 hét sztárja, Kim Basinger.

Ready for it??? Watch and see...girl or boy! And swipe for more pics! We had so much fun doing it this way ❤️

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által megosztott bejegyzés,

Hosszú évek után végre újra láthatja unokáját Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/csalad/20171103-vegre-ujra-lathatja-unokajat-pecsi-ildiko.htmlÖt éve tart már a perekedés Pártos Csilla és pécsi Ildikó között. A színésznő azonban reméli, hogy a közeledő tárgyalás végre békét, és lezárást hoz családjának.Család--Első gyermekét várja a 40 éves magyar színésznő, Szamosi Zsófiahttp://www.life.hu/csalad/20171029-elso-gyermeket-varja-a-40-eves-magyar-szineszno-szamosi-zsofia.htmlA Terápia című sorozat harmadik évadának premierjén mutatta meg hatalmas pocakját Szamosi Zsófia színésznő, . Család--Bikinis fotót posztolt Ördög Nóráról a férje, Nánási Pálhttp://www.life.hu/csalad/20171029-bikinis-fotot-posztolt-ordog-norarol-a-ferje-nanasi-pal.htmlNánási Pál megmutatta, milyen jól érzik magukat Dubaiban. Család--Eltűntnek hitt édesapjával találkozott Bereznay Dániel, X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/csalad/20171029-eltuntnek-hitt-edesapjaval-talalkozott-bereznay-daniel-x-faktor-versenyzoje.htmlbereznay Dániel, az X-Faktor versenyzője mentorának, Radics Giginek öntötte ki a szívét. Elmondta, hogy nagyon hiányzik neki az édesapja, akit már egy jó ideje nem látott egy családi konfliktus miatt. Most azonban végre találkozhattak, ez pedig Daninak szárnyakat adott. Család--Retteg a magyar család: Amerikában nyoma veszett az édesapánakhttp://www.life.hu/csalad/20171029-amerikaban-nyoma-veszett-a-magyar-edesapanak.htmlOktóber óta se éjjele, se nappala a kétgyermekes Erikának. Férje, a mexikói-spanyol származású Enriqe Garibay Ruiz eltűnt amerikai útja során.CsaládOrigoMeghalt a kislány, akinek az volt a bűne, hogy nem akarta meginni a tejéthttp://www.life.hu/csalad/20171023-meghalt-a-kislany-akinek-az-volt-a-bune-hogy-nem-akarta-meginni-a-tejet.htmlEltűnése után két héttel találták meg annak a kislánynak a holttestét, akinek azért kellett meghalnia, mert nem itta meg a tejét.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.